Nuranyldrm 39+4 deyim 3 gün önce nişanım geldi sancım Yok ama hapşırınca öksürünce burnumu falan sümkürünce vs altıma kaçırıyo gibi oluyorum açılmam mı oluyo acaba
Sonay Nuranyldrm bence doktora gitmelisin hemen su kaybediyor olabilirsin bebek susuz kalabilir belli olmaz bu çünkü gününde yaklaşmamış az kalmış
BurcuEsiklii Nuranyldrm cnm açılma olup olmaması alttan muane yapılarak anlasilan bisey bunu bilmen lazim diye düşünüyorum burdan kimse sana net bisey soyleyemez. Vakit kaybetmeden doktora gorunmelisin. Allah yardimcin olsun
AyeKantar Nuranyldrm hayret bişeysiniz gerçekten burda hiçkimse doktor değil açılmanızı nereden bilebilirler ?
AyeKantar BurcuEsiklii benim merak ettiğim suyu geliyor ve ben olsam telaşlanırım buraya girip bu soruları sormak gerçekten bana tuhaf geliyor
Nuranyldrm İnsanlar Doğuma giderken doğuruyomuyum diye soruyorlar da bnm sorum mu tuhaf geldi hepinize anlamıyorum abartılı bi akıntıntım yok yarın zaten dr gidicem başına gelen var mı diye merak ettim kırıcı olun hemen
Esrahiramirac Nuranyldrm canım bendede oluyor ama bebeğim çok baskı yapıyor bellide böyle birşeydir dr arayıp sor bence ne olur olmaz
Obsesifk Nuranyldrm belkide kaçırıyorsundur ben kaçırıyorum öyle arada ama doktora git mutlaka öyle öyle çocuğun suyu biter mazallah