KubraF Kızlar 34 haftalık oldum. Çantamı hazırlıyorum. Bebeğim inşallah Aralık ayının başına denk gelecek. Yani soğuk havalar. Hastane çantasına neler koymalıyım. ? hastane çıkışı. 3 tane zıbın. Çorap. Alt üst takım. Tulum. 2 tane Ayaklı pijama. Müslin örtü. Battaniye. 10 tane Bebek bezi. Islak mendil. Bunları koydum. Eksik bişey var mı yardım eder misiniz ? 😊😊😊🎁
gozdeak KubraF pişik kremi meme ucu kremi süt pompası emzik biberon mama bunlar diğer çantada mı canım
Aleynkara KubraF canım 10 tane bez çok az 15-20 yap onu bende 33 haftalığım hazırladım çantamı aynı şeyleri koydum seninle 😊
Dilara94 Ben de 32 haftalık gebeyim ben de hazırlıcam 😊 Bebek için ağız mendili, alt açma örtüsü, bebek temizleme pamuğu Sizin için de terlik, kirli poşeti, kağıt havlu, diş fırçası, diş macunu,tarak,toka, roll on, duş alırsınız diye bornoz, doğumhane soğuk olur diye hırka, belki emzirmede sıkıntı yaşarsınız diye göğüs pompası, göğüs kalkanı, emzirme çayı, depend yetişkin bezi ,gecelik, sabahlık, pijama takımı, iç çamaşır, kalın çorap
gozdeak KubraF hadi hayırlısı bakalım selametle kucağına al inşallah ☺️ O kadar özeniyoruz bu çantalara ama kesin yine unuttuğumuz bir şey olur 🤷🏼♀️
Sedahatun Anladığım kadarıyla doğum çantası doğum şekline göre değişiyor, doktor normal görünüyor dediği için ben 1 gün kalacak şekilde hazırladım çantayı. 12 adet bebek bezi, pamuk, pişik kremi, ıslak mendil, havlu, battaniye, 4 ayrı giysi koydum bebeğe( zıbın, tulum, şapka, çorap eldiven) bir de puset gidicek işte