Bhr123 Hamileyken ciğer ellenmez dedi bir arkadaşım bebekte leke olurmuş varmı doğruluk payı bu hafta kızım istedi doğradım pişirdim ya çok kafama takıldı gerçekten 😫😫😫
Fatos_celik Bhr123 ciğer in leke yapmadığını biliyorum benimde yengem hamileyken sürekli ciğer yerdi kan için çok şükür suan leke falan yok yiyenimde
Benhepbeklerim ElifKarata Benim ilk oğlumda doğrarken saçımı kulağımın arkasına attım. Oğlumun kulağının yanında et beni gibi bir ben vardı SÜnnet i ameliyat olarak olurken doktor sordu alayım mı? Bizde alın dedik. Artık ciğerden mi oldu bilmem
AyeKantar inanma inanırsan olur birçok arkadaşım var ciğer doğrayıp vücuduna elleyen hiçte leke olmamıs çocukta içini rahat tut
Obsesifk Bhr123 elini bi yerine sğrmediysen sorun olmaz bende kedilere verdim ne olur ne olmaz eldiven taktım
Cansummm Bhr123 canım ben o durumun batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Çiğ et çiğ sakatat gibi ürünler toxoplazmaya neden olabildiği için Dr lar da ellememizi istemiyorlar. Yoksa dokunduğun yere leke yaptığını kendi şahsım adına pek inanmıyorum.
Hsrt42 Bhr123 Evt dogdu bizim bi Akraba war oda bilmeyerek yuzunu kasimis simdi kizi 20 yasinda falan yuzun yarisi lekeli
Miniklerim03 Bhr123 bnce bu sadece ciger için değil annem ne yersen ye elini yıka unutma der bn ilk oglumda inanmıyodum buna bi tane zeytin yedim karnımı kasıdım bilerek olckmıki diye yuvarlak zeytin lekesi gbi leke olmus oglumda yani olabiliyo böyle seyler