Sevey RabiaYusuf Son 15 diyor uygulama ama sezeryan yarın gün alıcam inş kalp çarpıntım oluyor ya doktorada söylemeyi unuttum gerçe ekg çektirdim ama çıkar mı onda bilmiyorum bilen var mı kızlar
Leyla9292 RabiaYusuf ne güzel hayırlısı olsun darısı bana😍tek sayılara gelmeye 32 inci haftamızda yiz
gozdeak RabiaYusuf aynen canım ☺️ 39. Haftamda yapacaktı doktor sezeryani ayın 15ine gün vermişti kendim değiştirttim 11.11 olsun diye bir şey fark edeceğinden değil de öyle olsun dedik 😂
RabiaYusuf gozdeak hahah ben olsam bende oyle yapardim ne yalan soyleyim 11.11 guzel tarihh ☺️☺️ saglikla gelsin minnosunuz insAllah
Gksu86akkc Ne kadar çok 11.11 ci olmuşuz Oğlum ve bende kavusmayi 11.11.19 ile planladik 💙🤗 rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin bizlere
RabiaYusuf Leyla9292 oo zaman oyle cabuk geciyorkii insan ne ara sonuna geldim diye dusunmuyor degil🙈 yani bende oyle en azindan
RabiaYusuf Nil__ Toparlangeliyosun Şafak aynii bakalım hangimiz önce doğuracak😜 Şaka maka, saglıkla dogsunlar insAllah onemli olaan o❤️❤️