Baloglummmmm Kızlar 35+3 gunluk olduk günde en az 3-4 defa hıckırık tutuyor oğlumu herkes mi böyle cok mu fazla hıckırık oluo sanki ? Böyle bişi yaşayan var mı
Kizkalesi Baloglummmmm canım ben geçen doktor kaandan dinledim. Gün boyu olması da normalmiş hiç olmamasıda. Yani korkma normal
Baloglummmmm En az 3-4 defa tutuyor kıyamıyorum ya napıolardı böyle hıckırıo bunlar 😊 amniyon sıvısını yutuyor dıyen var bide emme refleksı gelısıomş ama cok fazla oluo sanki
Anneee3 Baloglummmmm benim doktorum bebekler icerde kendi yaptı idrarını icerler demişti acı tuzlu su olduğu için hatta gözlerini fazla açmazlar demişti ondan çok hıçkırıyorlar heralde
Baloglummmmm Kizkalesi cok iyi o zaman ya ben sormayı unutuyorum her seferınde bişi ters mı gıdıo dıe korkuo insan
Kizkalesi Baloglummmmm hem amniyon sıvısı içiyorlar hemde diyaframlarını genişletmek için hıçkırıyorlar. Birde yeni doğan bebek hıçkırdı mı eskiler hep gelişiyor der. Anne karnında da böyle diye düşünüyorum gelişiyor
Serapefe4 Baloglummmmm amniyo sıvısı nı yutuyor sonra idrarını yapıyor bu sürekli tekrarlanıyor tabi onların idrarından ne olucak tertemiz 😊😊😊
Baloglummmmm Serapefe4 tabi canım nolcak insan kıyamıo ama yine de ya hıckırınca benım basım agrır genelde onunda agrıo sanıom moralim bozuluo
Esrag Bende 29 haftadayım.gerçekten çok fazla oluyor ve benimkiler baya da uzun sürüyor 10-15 dk kadar.tedirgin oluyor insan