Naile_12 Kızlar su an 33 haftalık gebeyım kızımın butun kıyafetleri seyı hazır cok sukur ama çantayı hazırlamadım bu hafta ıcınde mı hazırlayayım yoksa 36. Hafta da mı hazırlıyayım cok kararsızım akıl verin bana lutfen
Deryadefne23 Naile_12 cnm ben 30. Haftamda hazrladım su an 32+5 ım ne olur ne olmaz bence hazırla hem gittikçe usenırsın benden demesı ınan evın temızlıgını bıle yaptım ben sadece doğuma kadar kabasını alıcam gecıktrme derım
Sghslove Naile_12 bende her şeyi aldım ama daha yıkayıp ütülemedim tam 34+0 olduk bütün. Bana geç kalmışsın diyor herkes yapıcam artık mecbur bir yardım edenim de yok ki 😀 ah ah evde yalnızlıktan kafayı sıyırdım
Ati22 Bende 33 haftaligim geçen hafta hazırladık çantayı ne olur ne olmaz bı aksilik olur erken gelmeye kalkar o hazırda dursun☺️
Naile_12 Sghslove 0_3 var 3_6 var 6_9 var Aklına ne gelirse var sadece kızımın kıyafetlerine 2. 500 TL civarı gitti
Sghslove Naile_12 gerek olacaksa alabilirim ama bana çok alma hemen büyüyor bedenine kilosuna bak dediler ondan şey etmedim bir yandan da içime sinmiyor böyle. Aman tabiki öncelik her zaman sağlık 🥰
Kubraa4 Hayııır erken gelmesin bizimki, ben 36. haftamda memlekete gidip orada doğum yapacağım yoksa burda haşat olurum 🥴🤢😆