Dddnnnzzz Merhaba arkadaşlar geçen hafta doktora gittim 5+2 idi büğün ise 6+2 günlük hamileyim büğün doktora gittim gelişmiş dedi ama kalp atışını duyamadık doktorda normal değil dedi başına böyle bir şey gelen varmı
Sukufe Dddnnnzzz canım ben 6+3 um bugün vardi kalp atışı ekranda ama.doktor küçük diye dinletm3di ama.vardi yani
Deletedmom2224 Dddnnnzzz neden normal olmasın çok çok erken 7. Haftadan önce kalp atışı pek gözükmüyor zaten içinizi ferah tutun merak etmeyin haftaya duyulur kalp atışı inşallah 🤲🏻
Tugbaymnkurt Dddnnnzzz benimde ayni sorunum var. 6 hafta 4 gunluktu kalp atisi alinamadi. Ve tup bebek bende cok korkuyorum.
duyguyilmaz 9.haftaya kadar normal canim. Ama benim 6+4te vajinadan bakinca duymustu kalp atisini. Karindan biraz daha gec duyuluyor.
Dddnnnzzz Sukufe canım bana kalp atışı yok dedi gelişmesi normal kese normal hiç bir şey yok ama kalp atışı duyamadık işte
Cido23 Dddnnnzzz benimde ilk karında duymadı alttan muayene ile duyduk bebek küçükken karından pek belli olmuyor
Sabis42 Dddnnnzzz 6. Haftada yukardan bakarsa duyması çok zor zaten.. diğer kontrolde 7-8. Haftalarda yukardan bakarsa görünür.. görünmezse mecbur alttan bakacak zaten.. moralini bozma..
Tugbaymnkurt Deletedmom2224 merhaba ben tup bebek yaptirdim. Ve 6 hafta 4 gunluktu vajinal muayneydi kalp atisi alinamadi. Normal mi bu acaba
Deletedmom2224 Tugbaymnkurt ilk bebeğimde vajina olmasına rağmen 7+2 ye kadar kalp atışı alamadik bence normal bekleyin derim çok daha geç bile görünür 10. Haftada bebeğinin kalp atışını duyanları gördük burada 😊
Tugbaymnkurt Deletedmom2224 icime su serptiniz insallah duyarim. Tup bebek birde benimki cok korkuyorum o yuzden. Cumartesi cagirdi tup bebk doktorum 7 +2 oluyor o zaman
Tugbaymnkurt Deletedmom2224 canim tup bebek miydi normalmiydi. Sanirim gec dollenmeden dolayi gec duyulabiliyormus. Bu tup bebekte gecerli midir onu bilemiyorum
Tugbaymnkurt Dddnnnzzz alttan baksa belki duyulur. Daha yakin oluyor bebege cihaz e daha net gorunuyor hersey. Bu arada ne kadarlikti gebelik canimm
Deletedmom2224 Tugbaymnkurt inşallah görünür hiç merak etmeyin içinizi ferah tutun sağlıkla gelsin inşallah 💕
Dddnnnzzz Tugbaymnkurt canım gidince benide bilgilendirir misin ben pazartesi gidicem tam yedi haftalık olacak o zamnda allah nasip ederse