Sghslove Kızlar okbliyim ellerim artık yıkamaktan yara oldu bebek vazelini aldım. Yarın için de psikolojik danışma merkezinden randevu aldım var mı tavsiyeniz? Benim gibi olan filan? Ellerim gerçekten çok acıyor artık 😏 kafam da çok dolu.. napıcam ? Bebeğim sağ salim doğsun istiyorum içimdeyken nasıl koruyacağımı şaşırıyorum aşırı titiz oldum hastalık seviyesinde
Oznurrb Benzeri bi durum bende de var canım. bepanthol el ve yüz için olan kremi kullanıyorum ellerim için. Sürekli gerginim ya mikrop bulaştıysa ya bir şey olduysa diye 🤦🏻♀️ Toksoplazmaya da bağışıklığım yokmuş ekstra gerginim ya hamileyken bulaşırsa naparım diye. Sanırım biraz akışına bırakmak şazım da olmuyor işte anlıyorum seni
Sghslove Oznurrb ah sorma o Toksoplazma ve Listeria ile başım dertte benim de bağışıklığım yokmuş şişe şişe sirke alıyoruz eve. Her şeyi sirkeyle yıkıyorum. Bende çok gerginim 😣
7083206 Sghslove sirkeyi kendiniz yapın hazır sirkeleri içmeyin. Nasıl yapıcam demeden internette yapılış tarifi var. Lütfen ama lütfen kendi yaptığınz sirkeyi için. Hazır sirkeleri yıkama işleminde kullanın sadece
Sghslove Oznurrb 34 haftalık olduk tam canım eşim yazık bıktı artık. Duş almadan yatağa girme, onu yapmadan önce elini yıkadın mı, gelirken sirke al, üstünü değiştir 😀 adam deli oldu. Bir şey de diyemiyor
Oznurrb Sghslove senin az kalmış kız sık dişini biraz daha 🐥 ben daha 5+1 deyim nasıl geçer bu 8 ay 🤦🏻♀️🤷♀️
Sghslove Oznurrb ah ah vallahi zor geçiyor ama geçiyor canım. İlk 3 ay bu kadar yoktu bende takıntı sonradan iyice arttı diyorum ya ellerim yara oldu artık. Her şeyden herkesten tiksinir oldum. Devamlı hastalık kapıcam korkusu duyuyorum. E doğunca napıcam bu tedavi edilmezse ? Kimseyi elletemem çocuğuma kucaklamak öpmek isticekler herkese durumumu izah etmek zorundayım pimpirikli kötü insan ilan ettiler bile beni. Emzirirken de beslenme çok önemli 😏 süreç bitmiyor ki
Oznurrb Sghslove bence doğunca yeneriz çünkü çocuğun da doğduktan 2-3 ay sonra kendi bağışıklığı oluşacak. Aşıları yapılacak vücudu mikroplara karşı savaşabilecek. Şuan tamamen bize bağımlı oldukları için ya benim yediğim içtiğim bir şey bebeğime zarar verirse düşüncesi bize sıkıntı veriyor. Bana da hemen yapıştırdılar pimpirikli damgasını 😂😂 amannn umrumda da değil🤷♀️
_kubranurr_ Benım de eşim titiz bende temizim evimi silerim temizlerim daha titiz olsann keske dıyor ne yapacam bılmıuorum bazen dyorum keske bende titiz hastalı olsam dıyee
Sghslove _kubranurr_ bence abartısı iyi değil canım ben çok zorlanıyorum eşin de fazla titizse destek alsın ben randevu aldım valla
Oznurrb _kubranurr_ aman aman yok aşırı titizlik çok kötü bir şey 🤦🏻♀️ O kadar isterdim ki rahat olmayı
_kubranurr_ Sghslove annesı beyın kanaması gecırmıs toz karsı sornu var esımınde toza karsı var evı temizliyorum edıyorum begenmıyor
Sghslove Oznurrb evet canım aşılarını olsun bağışıklığı olsun aynen bende öyle diyorum. 😊 benimde umrumda değil sadece bu kaygıların ve takıntıların bana olan etkisi zararı umrumda yoksa millet takıntılı desin dursun öyleyim napayım 😊
Sghslove _kubranurr_ işte anneden dolayı etkilenmiş o travmatik bir durum olmuş artık idare edeceksin canım