Kubraaa0505 Kabız olanınız var mı nasıl bas ediyorsunuz, kan ilacı daa kullanınca durum cok kötü bir hal aldı ıkınamadıgım için 1 saat lavabodan cıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Glcnlts Kubraaa0505 doktorunuzla konusun ilaci degistirin bende oyleydim en son lavman a baslamistik doktor keselim Biraz demiri dedi allaha sukur normal e bindi bu haftada ilacimi degistirecek.
Pinars Kubraaa0505 doktor şurup verdi bana kabızlıktan dolayı ama almadım . Şekerli Kayısı hoşafı yapıyorum biraz iş görüyor işte
Gulfem96- Kubraaa0505 kabızlık sorunu çok yaşıyorum ben araştırmalarım ve denemelerim sonucunda en güzel olanı su bardağına akşamdan 3 4 tane kuru kayısı ve su koyup sabah uyanınca ilk onu iç öğlen rahat tuvalete gidersin 🙂 yap bunu çok faydasını göreceksin
duyguyilmaz Genelde ilaci degistiriyolar. Son gittigimde gunluk kayisi ye, bol sivi al lifli beslen demisti.
Hanife4416 Ben kuru kayısıyı kaynattım ve sabah aç karna Bi iki bardak içiyorum çok rahatlıyorum aynı sıkıntı bendede vardı
Minnosizmmm Kubraaa0505 o sarı kayısı kükürtle kurutuldugu için bende pek etki etmedi gün kuruşu olanından aldım sabah aç karnına 3 tane yiyorum bir bardakta su bide hareketli olmakta önemli yürüyüş yapmak ise yarıyor