Valyria Gecen hafta ilk ogrendigimde kan testi yaptim baktigimda degerim 109du bazilarinin cok yuksek cikiyo nedendir?benimki dusuk
Sultandizman Valyria tekrarlat testi 2 ye katlayarak gittikten sonra sknti yok benim 46 idi 4 veya 5 kere kan verdim surekli yukseldi cok sukur
Deletedmom2224 Valyria benim adet olmam gereken günde 62 çıkmıştı değerim ve haftası da birebir gidiyor. Önemli olan değerin kaç çıktığı değil iki günde bir iki katı artış göstermesi 😊
Deletedmom124 Valyria düzenli artış oldum? 2 katına çıktı mı? Adetten birkaç gün sonra 3 bin küsürdü iki gün sonra 6bin küsür olmuştu
Valyria Deletedmom124 ablacim sadece bi kere kan testi yaptim kontrole gitmedim saglik ocaginda 2 hafta sonra git denildi 7. Haftayi bekliyorum
Deletedmom124 Valyria tamam da kan testini tekrarlamak lazım artış normal mi? Diye kimisinin hcg si dusuuor
Deletedmom124 Valyria hayırlı olsun canım bir sorun yoktur kafana takma sen aza çoğa bakma lütfen ilk gebelikte benim 79 çıkmıştı canım ama artış 2 katına kalıyordu 3 4 defa tekrarlamistim
duyguyilmaz Ilk gebeligimde 3 gunluk gecikmede 450 cikmisti bu gebeligimde 7075 dollenme zamaniyla alakali.