Yesimce Selam arkadaşlar, Normalde bugün regl olmam gerekiyor ama olmadım yarın uyanır uyanmaz test yapacağım :) Buarada sol yumurtalığım tembelleştiği için Hafize Sultan macunu ve bitkisel bir hap kullanıyordum. İnşallah hayırlısı ile hamileyimdir kızlar:) Dualarınızı bekliyorum
sumosgoksu Yesimce bnm son 2 3 ay oldu böyle çok heveslendim ama hayal kırıklığı olunca bu ay heveslenmedim yarın bi test yapayım adet olmazsam
Sbl_ Hamile olabilrsin canım eger düzenli adet görüyosan kanda baktır kesin cıkar bazen testte hemen cıkmıyo .belirti falan varmı
Mucize_istiyorum22 DiplomaliEvHanimi bndede kahverengi akıntı geliyor bugün 17 ekimde adet oldum 23 de bitti
Hawa4087 DiplomaliEvHanimi muhtemelen döllenme oluyordur bol bol yat dinlen raflara uzanma çamaşır aşmak için ipe felan uzanma balkondan birşey silkeleme canım yat dinlenki tutunabilsin hayırlı haber alman dilegimle
sevinc46 DiplomaliEvHanimi muhtemelen yunurtlamadndir o degerlendir adetine 14gun var daha cok var yerlesme falan adet gecikince olur
Kakulimmm DiplomaliEvHanimi canim niçin oyoe oldu ki acaba bebek mi yerleşti. Kan gelebiliyormuş bu sekilde
gulhannsymn Yesimce evet kuzum benm de öyleydi bugün test yapım pozitif çıktı inşallah seninde öyle çıkar 😌
Yesimce gulhannsymn ayyy amin inşallah Rabbim banalı bu mutluluğu yaşatsın nasıl ihtiyacım var bu duyguya 😍
gulhannsymn Yesimce yaa inşallahh 🤲🏻 Bende daha öğlen yaptım hala inanamıyorum gecen ay kimyasal gebelik olmuştu inşallah bunda sağlıklı bi şekilde ilerler 😄
Yesimce gulhannsymn gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah 🙏🏼