İlk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum ne yediysem çıkardım çok afedersiniz . Hiç bebeğe kilo aldırcam diye bi çabam olmadı bilinçsizdim. Neyse kızım doğdu 2600 gr . Başlarda hiç kilosunu takmadım yeterli besleniyordu çok şükür ama 1-2 sene sonra iştahsız, huzursuz neredeyse akşama kadar hiçbir şey vermesem dahi acıktım diye yanıma gelmeyen bir kızım var 3,5 yaşında kilosu 10 kg sınırdayız ne yapsam yediremiyorum ve bu durum beni anne olarak çok üzüyor. Tabiki anlatmakla olmaz beni ancak bu durumu yaşayan anneler bilir. Normalde çok relax bi tipim kiloluymuş zayıfmış önemli olmazdı yeterki sağlıklı olsun derdim. Ama şimdi çok pişmanım keşke hamileliğimde biraz zorlasaydım ve kilo aldırabilseydim kızıma… midesi küçük bebeyle büyük bebe aynı olamaz hiçbir zaman. Şimdi ikinci kızıma hamileyim her şeye dikkat ediyorum kusura bakmayın kilo alması içinde her şeyi yapıyorum çünkü kendimi böyle iyi hissediyorum ve bırakalımda karnındaki bebekleri anneleri düşünsün. Demem o ki millet baskısından bahsedilmişse burda o zaman ‘ bebeğinizin obez olması ‘ demenizde millet baskısına girer bence… haaa birdeee genetiğinde yoksa hiçbir bebek kolay kolay 4-4500 kg doğmaz ya da şeker hastalığı vs… o yüzden ANNELER KENDİNİZİ NASIL GÜZEL VE İYİ HİSSEDİYORSANIZ ONU YAPIN🥰