defne55 Cansumeryem edemiyom valla 37 haftaligim gerçek yalancı gaz bütün sancılar aynı gibi geliyo 😂😂😂
Yumuduk Cansumeryem yalancı Doğum sancısı adet ağrısı gibi bel ve kasıklarda sızı gibi oluyor bende düzensiz şekilde
defne55 Cansumeryem doğum sancısı hiç gitmiyo diyolar yat biraz geçmezse doguruyorsundur geçerse pırt sancisidir 😂😂😂😂
Nis Cansumeryem 38+2 olcam 🤷🏻♀️ Diger haftalardan tek farkı sag bacagıma dogru bir baskı bir kramp hissediyorum böyle karnm belim agrdgnda bacagıma vuruyo
Cansumeryem defne55 hahahahhh anladım canım teşekkür ederim 😄 ne kadar bunalima girip erken gelmesini istesemde bazen henuz çok erken die endişelenmedim de değil doğrusu
Cansumeryem Nis ben 6.aydan itibaren sol bacagimda baskı ağrı hissediyorum ama sağ tarafimda hissediyorum bebeğimi bende bi tuhafım 😄
defne55 Cansumeryem doğru canım bende hadi gelsin diyorum ufacık bi sancida yüreğim ağzıma geliyo valla😑
Yumuduk Cansumeryem canım o kafası aşağıda olduğundan öyle hissediyorsundur . Benimkinin kafası sol taraf aşağı dönük Sağ taraf yukarda hissettiğinde ayaklarıdır 😁
Cansumeryem defne55 zor canım erken gelecek korkusu bi yandan heycan bi yandan tedirginlik mutluluk hepsi bi arada bu duyguların
Cansumeryem Yumuduk kız ne bilim karıştırıyorum neresi neresi die bi bakıyorum karnımın içinde küçücük alanda balık gibi kayıyor 😄