ramazantugce Selam sevgili anneciklerim biz 24+5 günlük olduk ama üstümü degistirirken baktım ki benim catlaklar almış başını gidiyor beyazda değil kırmızı şekilde neler yapiyorsunuz catlarlar için geç vakitte yemek yemek de catlaklara yok acarmi? Acaba ilk hamileliğim tecrübesizim 😣😣
alchn ramazantugce ben 15 haftalık ken h afif h afif yaglaniyodum.bebek yağı 24 den sonra sık sık şükür görünüşte hic bişey yok ama gogusumde 3 çizgi olmuş o kadar dikkat etmeme rağmen simdi günde 2 3 kere yaglanyorum ki artmasin
Deniz_1987 ramazantugce keşke hamileliğinizin yeniyken başlasaydınız krem yağ kullanmaya😔 Ben mustela kullanıorum hamile kalmadan 1 ay önce başladım ve şuan 5 aylık biticek çok şükür hiçbişi yok, tavsiye ederim mustela kremini🤗
Beyzanurlina ramazantugce bebek yagı bende hiç bi işe yaramadı 28. Haftamdan sonra liarac kreme geçtim sımdılık bı çatlama yok onceden bı ıkı tane vardı bebe yagından dolayı durdu o çatlaklar zamanla kullandıkça gider belki onlrda
Iremgokce ramazantugce yeni oluşan çatlaklar beyaz olmaz zaten kırmızı yada mor olur onlar iyileştikçe doğumdan sonra rnekleri açılıyor bud abaya bir zaman alıcak ..çatladıktan sonra ne sürsen faydası olmaz canım ...
Sabis42 ben clife çatlak kremi kullanıyorum çok memnunum.. İnstagram dan bakabilirsiniz kullanıcı yorumlarına
alchn ramazantugce yani ben kullandım kullanıyorum da suan çatlağım yok bebek.yagdan bilmiyorum ama.cogu .arkadas da önerdi zaten
Deniz_1987 ramazantugce canım ben Almanyada yaşıyorum ama türkiyede de satılıyor, bi eczaneye sorun mutlaka vardır🤗
Anemon33 Bebek yağı Hindistancevizinyağı lierac sürdüm. Genelde daha çok hindistancevizi yağı. Sabah kalkınca akşam işten gelince sürdüm aklıma ne zaman gelirse. Doğum yaptım kalçama sürmemistim çatladı karnımda çatlak yok nemlendirin birşekilde ne olduğu cok önemli değil bence
Brnsl ramazantugce mustela yağ kullanıyorum ben de 36 haftalığız karnımda yokta basenlere cok sürmemiştim düzenli çatlaklar oluşmuş ama umrumda değil hiç evlat için senelerce uğraşıyor insanlar biz çatlamışız çok mu öyle düşünüyorum ben canım 😍
Mart_annesi ramazantugce ben neden bilmyorum ama hamile kaldigimi ogrenmeden catlamya basldim bebe yagi vazlin eznden yaglar ama hepsi bos 18+2 haftalik oldum ve 1 kilo bile almadim hamile kalir kalmaz boyle catladim malsef genetige bakrsanda ailemde hickimsede catlak yokk
ylzzz ramazantugce 400 ml lierac aldım 35 haftalığım çatlamadım göğüslerime son ay ve doğumdan sonraki ay sürecektim 6. Ayda kırmızlıklar çıktı hala kırmızı.düzelmez ama. Geç kalmadan önlemini al yengem ve kuzenim lierac kullanıp çatlamadan doğurdular