Gulbgn Kontrol um vardı Dr soylemedı kagıtta yazıyor anlamadım da bi de ters duruyor dedı kaç hafta da baş aşagu durması lazım Dr hiç önemsemedi
Akademisyenanne Gulbgn 27+5’ken 1350 gramdi. Bebegimin kilosu onde gidiyor. Ters durmasini da sorun etmeyin. 30 haftaligiz, bizimki de ters duruyor. Makat gelis pozisyonunda. Yani basi yukarida demek. İlerleyen haftalarda dogum pozisyonuna gecerler.
ShrBkr Gulbgn 27+3 um bugün kontrolum vardı 1340 Gr 38 cm oglum ilerde gidiyor, duruşu makat pozisyonunda kafası karnımın sağ tarafında duruyor ne zaman döner bilmiyorum
Tebessum16 Bizde 28+5 gunluguz 28 cm 1 kg dedi doktor baş aşağı durma durumu bu aylarda gerçekleşiyor ama doğuma daha zaman olduğu için bebek dönede bilir korkmayin yani 😊
Tebessum16 Medine_1992 en son 3 hafta önce gittiğimizde doktor öyle demişti değişmiştir sanırım 🤷🏼♀️
Akademisyenanne Gulbgn ekstra özen gostermiyorum aslinda🙈 yumurta, ceviz, muz, balik, ev yapimi yogurt, sut, maden suyu, yesillik tuketiyorum☘️
ShrBkr Gulbgn canim herşeyden yiyorum abartmadan hamurisi ve ekmek fazla tüketmiyorum günde en fazla 2-3 dilim ekmek o kadar ama her sabah yumurta yiyorum bigun muz yersem ertesi gün süt iciyorum yada yoğurt özellikle hergun dikkat etmiyorum herşeyden yemeye, bizimki biraz genetik sanırım esim çok uzun boylu ve iri birisi ona çekti sanırım doktor öyle dedi ben çok minyon biriyim 44 kilo ile hamile kaldım 50 kiloyum boyunda uzun değil, herşeyden ye kafaya takma hicbiseyi
Esraammar Bende henüz gitmedim 23-24 haftalıkken gtmiştim 700 gr dı şimdi 1 kg olmuştur heralde 😀 bu arada 27 haftadayım
Akademisyenanne Gulbgn yaa🙈🙈🙈 yedikten sonra sola uzanin. Hemen kalkmayin. Bu sekilde bebege daha hizli geciyormus yediklerimiz. Her yemekten sonra bunu yapiyorum ben. 12 kilo almisim. Yuzumu goren zayifladin diyor. Bebege yariyor kilolarim :) bir tek karnim var. Onun haricinde yuzden, basenden vs hic kilo alamadim.
Medine_1992 Tebessum16 28+5 te 28 cm yazınca canım az geldi de ondan çünkü benim şimdiden 30 buldu 😁😁 20 daha