Zisan14 Bugün doktor kontrolümüz vardı dönmüş bebeğim sonunda 27. Haftadan beri makat gelişti 🤭🤭😂 2600 gram olmuş ve boyuda 46 cm 🥰🥰 sizde durumlar nasıl acaba 🤭 ikinci sefer nst ye girdim her şey normaldi . Suyu da çok iyi dedi doktor ☺️☺️
hayalkocak_123 Zisan14 gelişimi güzel canım bebeğin donmeside normal doğum olursun inşallah bende 33+2 yim 8 ağustosta randevum var bakalım inşallah herşey yolundadır bebeğim dönmüştür😄
NurGrlek Zisan14 31 haftada bizimde makat gelişti 32 haftada gittim baş aşağı dönmüştü 2.540 demişti Dr 47cm Erken gelcek gibi bir his var içimde 😶 çok aşağıda hareket ediyor arada çıt diye ses geliyor hareket edince nedenini anlamadım 🤷🏻♀️
Zisan14 hayalkocak_123 inşallah dönmüştür senin de canım 🌸🌸 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah ☺️☺️
Crn321 Zisan14 benimde 29. Haftamda 1700 dü simdi 31 e giricem insallah ikiz gebeler kiloları nasıl sizce
Zisan14 Crn321 benim 31. Haftam da 1590 dı kilosu bugün gittiğim de 2300 dü 🤭 bence normaldir her bebeğin gelişimi farklı oluyor çünkü ❤️
tbakyavtr Bizimde bugün kontrolumuz vardı 33+4 günlüğüz kilomuz 1900. 3 haftadır sıkı takibe aldı doktorumuz çünkü 1 hafta geriden geliyo bebiş gelişemiyo önerebiliceğiniz herhangi bişey var mı ?
Zisan14 tbakyavtr bol bol süt ürünleri balık kırmızı et köfte falan tüketiyorum canım ben 🤭 sanırım biraz kilolu olacak gibi benim ki 🤭 ben geceleri de kaçırıyorum biraz uykudan uyanıp yiyorum hep bişiler 🤦🏻♀️
Zisan14 NurGrlek ben hiç aşağıda baskı hissetmiyorum ama çok sık tuvalete çıkmaya başladım zaten çok gidiyordum da bir haftadır yoğunlaştı 🤭🤭