Tugcemir Merhaba kızlar yavaş yavaş bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek istiyorum, tecrübeli anneler kıyafetlerin kaç derecede ve kaç dakika yıkanması gerektiğini yazarsa çook sevinirim 💕
Hll Tugcemir tüm kıyafetleri ters cevirip 30 derecelik programa atacaksn canm zor biseysi yok. Sonrada kuruyunca ütüle😊bende iki gündür yıkıyorum. İlk gebelikte heycan vardı ama ikinci oldugundan normal geliyor artk bana😁saglicakla al kucagna inşallah melegini🥰
Real Tugcemir veya sabun rendeledim kuruttum onla elde yıkadım süslü pusluleri.cunki makina mahvediyor
Sema1991 Tugcemir ben unibaby sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım 30 derece kısa programda renklerine ve cinslerine göre ayırıp yıkayabilirsin ilk diğer bebeklerim de de aynı markayı kullandım memnunum.
glnzk Valla bemde 32.haftadayim daha almadım ama nasl yıkanacak onuda bilmiyorum artk bi sekil yapcaz 🤷♀️😅
Tugcemir glnzk bi an önce çıkıp almalısın imkanın varsa ilerleyen zamanlarda zorlanabilirsin canım 😊 bende 32 deyim yıkayıp ütüleyip aradan çıkarmak istiyorum şimdi bile ayakta çok fazla kalamıyorum ütü yaparken zorlanıcam
glnzk Tugcemir bende oyle dusunuyorum ama iste herkes tutturmuş acele etme diye bir iki parca aldım tulum hemen laf edildi acele etmeyin daha zaman var falan filan inatlarına yapıyomus gbi oluyorum birwz 😅 ama yapmyorum bakalm 🤷♀️ Bugun bir hastaneye gittim suan pertim o kadar seyi nasl halletcem kimse düşünmüyo😒
Hll Tugcemir teşekkür ederim😊bu arada deterjan olarakta roxymatik kullaniyorum. Tavsiye ederim ilk bebegimde de onu kullanmştm.
Yasebu Öncelikle bebeklere özel bitkisel çamaşır deterjanı aldım. Renklerine göre hepsini grupladım.kırk derecede yıkadım. Küçülme renklerde solma vs olmadı.güneşte iyice kuruduktan sonra ütüleyip yerleştirdim 💗
Tugcemir Teşekkür ederim kızlar hemen hemen herkes aynı yapmış zaten bencede 30 derece elde yıkama programıyla bu iş hallolur 👍 sağlıkla mutlulukla giydirelim inşallah bebişlerimize cicilerini 🌸
Tugcemir glnzk Kimsenin söylediğini kafana takma, sen çocuğun içinde kendin içinde en iyisini bilensin böyle düşün. Millete kalsa herşey çok gereksiz, çok saçma ama kendileri ya en önce yapandır yada yapamadıkları için kıskananlardır boşveeer