Merve10 Arkadaşlar ayın 25 de betam 714 idi şuan 1000 çıktı bir sıkıntı var mı sizce doktora falan gitmem gerek mi
Kmndas Merve10 benim de aynı şekilde ilerliyordu yavaş yavaş normal iki günde iki katı olması lazım benim bi hafta sonra 2 katı oluyordu boş gebelikmiş korkutmak istemem ama bi doktora görün canım
mmrv Merve10 moralini bozmak istemem ama şuan 3000lerde olmasi gerekirdi.. kimyasal ya da bos gebelik degildir inşallah bi sorun yoktur..
Mucizebebegim3 Merve10 canim 2 gune 2 kati artmasibgerekiyoe yada yakin olmasi gerek . BIR BEKLE BAKALM KESEN GORUNSUN INSLALAHBSORUN YOKDUR🙏
Pcoslubiranne Merve10 evet 1000 le kese görülmez ki.Ki önemli olan degerin kac oldugu degil 2 gunde bir iki kati olmadı yuzde 60 artmasi.Saglikli yukselmemis gibiye benziyor.Bebegin kac haftalik oldugu da son adet tarihine gore belli olur beta degeriyle degil.2 gun sonra tekrar kan versen iyi olur dengesizliklik varsa saglikli ilerlemiyordur ne yazik ki
Loresima3 Merve10 terslik var, 2 günde , 2 katına çıkmalı, en kötü %60 artmalı. Doktora gidin, bu şekilde kimyasal gebelik yaşamıştım
Merve10 Kmndas hcg değerlerine baktım şuan 6 haftalık 1080 ve üzeri gösteriyor ben daha 5 haftalık hamileyim o zaman normal görülüyor birde söyle durum var ilk öğrendiğim zaman 258,5 tu 3 gün sonra 714 oldu şua da 1000 arada 5 gün var
Beyzaharun Merve10 bence bu değer 5 haftadan da küçük çünkü ben geçen hafta 5.haftadaydım beta 8bin küsür çıkmıştı bu bebek 4 haftalık bence
Kmndas Merve10 ona göre benim benim de çok normaldi 1500 dü 6. Haftada çok iyi dedi doktor ama 2 günde iki katı değildi bu oran 9. Haftada düşük yaptım ben inşallah senin öyle olmaz bide öyle değer düşüp çıkınca dış gebelik falan diyorlar onu bi yaşayana sormak lazım sen genede bi doktora git bence en azından dış gebelik şüphen kalkar o tehlikeli baya erken çözüm olur
Mucizebebegim3 Beyzaharun Canim betayla haftanin alakasi yokki bende de 4.haftalarda 4000lerdeydi Ama doktor beta ile alakasi yok demsiti hatta bebek gorundukden sonra beta bakma artk gerek yok dedi
Merve10 mmrv doktor kesemi görmüştü beta değerlerine baktığım zman 6.hafta değeri 1080 ile başlıyor bu şekilde normal geliyor diye düşünüyorum.
mmrv Merve10 herkesin o degerlerde olmuyor yani atiyorum senin degerin normalden az olsa gec dollenme falan diyebilirdik ama 2 gunde 2 3 kat artmasi gerekiyor saglikli bir gebelikte.. senin artisin malesef saglikli gorunmuyor.. keseni gorduyse şayet doktorun inşallah içinde bebegin de vardir hepimiz yaniliyoruzdur insallah.. haberdar et cok merak ettm..
Merve10 mmrv farklı bir doktora sordum bu şekilde cevap verdi Seviye normal değil bu tepeden birkaç gün geç yumurtlamanız olmuş. Bende yumurta tembeliiği vardı onunla alakası olabilir mi yani şuan 5 haftalık demişti o zman 4 haftalık gibi bişe mi oluyor
Merve10 mmrv şimdi doktordan çıktık çok şükür bişe yok kese çok rahat görüldü 8 mm görüldü 15 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah sağlık ocağı 1000den yukarısına bakmıyormuş doktor dedi senşn şuan bakarsak 5000 falan çıkar dedi
mmrv Merve10 oh iyi cok sevindimm.. değerinin artisindan dolayi demistik biz.. Saglikla devami gelsin insallah..
Mucizebebegim3 Merve10 Aaa hic oyle sey duymadm 1000 den yukarisina bakmiyor falan ben 4 haftalikkne yaptrdgmda 4800 lerdeydi ve ciktida saglik ocagi nasilmis sasrdm canim valla