Defnenurum
Buda benim dogum hikayem canlar kısaca yazmıştım hastaneden tekrar yazıyorum 28 ekim pazartesi sabahı 7 de yatışım yapıldı önce nst damar yolu derken herşey o kadar hızlı gelistiki hemşireler önlüğü verip hemen giymemi söylediler eşimin de yardımıyla giyidim hemen ardindan hemşireler geldi sedyeye geçtim asansörle ameliyathane saat 8, 5 ameliyat masasına geçirdiler çeneni göğsüne daya bel kemigini dışarı dogru çıkar muayene yapıyoruz sakin ol dediler arkasından igne yi yaptılar damar yolu kadar anca acıyor uzandım 1 dk geçti hemen ayaklarım uyuştu ayağını kaldır bakalım dediler bende tık yok ayaklar iptal doktorum geldi nasılsın dedi iyiyim dedim panik yapmamaya sakin olmaya çalıştım hep eşini alabiliriz dediler eşim geldi baş ucuma en geç 10 dk icinde bi ağlama sesi ALLAHIM ne güzel bi ses sonra örtünün üstünden gösterdiler ya benim için HERŞEY bitti o kadar güzel kara saçlar bembeyaz ten boncuk gözler ama ne çene var yıktı ameliyathaneyi yantarafta temizleyip sildiler gözümü alamıyorum herşey bitti benim için sonra yanagima getirdiler soguk ameliyathanede sıcacık içimi eritti sıcaklığı esim ve prensesimi yukarıya odaya gönderip beni kapattılar dedim burası çok soğuk öyle olmak zorunda ben seni şimdi sakinlestirecegim dedi narkozcu başında zaten dedigi gibi sakinlestirici etkisini gösterdi bende rahatlama uyku hali müzik sohbet eşliğinde bitmisti işlemler korkmayın sakin kalın dua edin bol bol bi bakmışsın odadasın öbür çocuklarımda kople uyumuştum aksama kendime zor geldim kac gün narkozun etkisinde kalıyosun spinel çok rahat an be an herşeyi biliyosun yasiyosun çok rahat 3 gün
oldu kizim doğalı karnımda acı var ama dayanılmaz degil ama bebegime bakabiliyorum odaya çıkarttılar kızım halâ ağlıyor emzirdik filan sakinleşti biraz Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bambaşka duygular ne kadar şükretsek azdır 3 ü bebegim 2 tane abisi var biri 14 digeri 9 bende 32 yaşında 3 çocuk annesi oldum Allah'a çok şükür hepsinin yeri ayrı Allah hepinizin yardımcısı olsun Allaha emanet olun