Tgba5656_ Iki kız çocuğumdan sonra 24 haftalik oğlumu bekliyorum. Baştan beri hissediyordum ve hayırlısıyla doğru çıktı çok heyecanlıyım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻😊
elif_badeninannesi Tgba5656_ hayırlı olsn canımmmm bi kız bi erkek nasip etmis Allah bizlere de nasip etsn insallah 😊 saglıcakla gelsin
Angello Tgba5656_ Allah kucagina almayi nasip etsin 🙏bz 11 haftaligiz hep erkek gibi hissediyorum bnde bklm 😊
Tgba5656_ Hlyldz evet ilklerde gostermiyo diyodu doktor geçen sefer erkeğe benziyo dedi bugün kesin erkek dedi ☺😁
Nghnkrmzrk Çok sevindim canım sag salim alirsin kucağına inşallah benim de içimden erkek geçiyor hep öyle geliyor inşallah banada nasip olur bi diğer meyve den tatmak❤❤
loya-milya allah banada iiki kızdan sonra birde ogluş nasip eder 20 haftalı olcaz detaylıya giricem iinşallah bir süprizde ben yaşarım 🤲🏻
Hlyldz Hayırlı olsun rabbim sağ Salim hepimizi evlatlarına kavuştursun bende 17 haftalığım sürekli rüyamda erkek bebek götürüyorum ilk hamile olduğum andan itibaren de erkek hissettim doktor 13 haftalıkken Kıza benziyor dedi bi içim burkuldu açıkcası ama net bişey söylemedi haftaya gideceğim bakalım inşallah bi pipi görürüz bizde 😂