Bilaliye7 Merveeka 24+4 her şey çok güzel gidiyor Allah'a şükür canım fakat ağzım hiç boş durmuyor çok çabuk acıkıyorum çok kilo almaktan aklım çıkıyor nasıl durduracam kendimi hiç bilmiyorum. Bu gidişle kapıdan yan geçerim herhalde😂😂
Aslgly Merveeka 24+5 🤰🏼 Çok yiyorum. Evdeki herşeyi yemek istiyorum bakalım nereye kadar böyle devam edicem 😂🥰
ayseegul_20 Merveeka 24+4üm.Bugün tetanoz 2.dozumu vuruldum haftaya seker yukleme testim var.Sert bi tekme hissetmedim sadece ara ara pıt pıt seyriyor geceleri daha sık tabi
Hamileanneler_25 Merveeka 23+4 kasık ve arada bel ağrısı dışında iyiyiz. idrar yolu enfeksiyonum var bide fitil kullanıyorum inşallah geçer
Ozgemetin2015 Bugün tam 24+0 😍 İyi gidiyor çok şükür ama çok iştahım açık 😰 Çok kilo alıcm diye korkuyorum 🙃 Tekmeleri de çok aşağıda hissediyorum normal midir bilmiyorum 🤔 birde fazlaca beyaz krem gibi akıntım var umarım normaldir 🙃
Burciny Ozgemetin2015 al benden de o kadar alt tarafıma nasıl vuruyor akıntı zaten hat safa da şimdi de göbeğim kaşınıyor korkuyorum valla bişi oluvercek diye
Bks Ozgemetin2015 benim de o dönemde asagidaydi iki haftaya yukarı çıktı. Hatta annemler korkutuyordu göbeğin asagida filan diye, çok şükür tıbben bir sıkıntı yokmuş 😂
ant2602 Ozgemetin2015 benim hali tarif etmişsin canım. Benim kızda aşağıdan vuruyor göbek ve üstüne hiç çıkmadı. Üstüne akıntım var korkuyorum enfeksiyondan. Üstüne hemoroid sıkıntısı yaşıyorum. Tekmelerle mutlu oluyorum 😊
Hamileanneler_25 ciceek ayakta fazla kalınca belim ağrıyor çok oturunca bide uzanınca geçiyor kendinizi yormayin bebekte etkileniyor
Fdle Merveeka 26+2 tahmini 4 şubat gözüküyor tabi doktorumla henüz konuşmadık bu konuyu uygulamada öyle yazıyor 🥰
merininyavrusu 24+0 grip ve kanda enfeksiyon hariç her şey güzel. İnşallah bebegim hiç etkilenmiyordur
Eslemcsr Hamileanneler_25 maalesef ben'de ayakta duramıyorum belime hemen ağrılar giriyor biran yer bulupta oturmak istiyom😥
ciceek ggulsahh78 benimde aşırı oluyor nedende Cuma günü kontrole gidince sormayı düşünüyorum bu şiddetli bel ağrısı normal mi diye 😔
Nursan Merveeka 25+1 haftalığım iyi gidiyor çok şükür 🤲😊 arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor onun dışında bir sorun yok😊
gozde- Merveeka Merveeka Merhabalar kızlar..25+2 hamileyim..kasıklarımda ağrı ve son bir haftadır korkunç bir baş ağrısı yaşıyorum yaşayan varmı acaba? Tetanoz aşısı olmadım dr gerek görmedi.. şeker yüklemeside yaptırmadım dr şeker yükleme testinide doğru bulmadığını belirtti..
Nursan Gzd_ gerçekten mi😊 son adet tarihiniz nedir? Ve bebeğinizin cinsiyeti nedir? Benim son adettahim 7 mayıs 😂 ve hayırlısıyla oğlum olacak