Cnsumut Serpil07 canım o herkeste oluyo direnç de diyo doktor.bende de vardı hiç bir sıkıntı yaratmadı.ikisinde olursa sıkıntı demişti bana.kalsiyum eksikliğinden oluyo bol bol süt yoğurt tüket 👍
Zzynpp Serpil07 ve asla korkma bana hiçbir şekilde bir sıkıntı bile demedi doktor yorum bile yapmadı aspirin kullanılacaksın dedi o kadar 🤗 endişe etme canım insan ister istemez korkuyor kafasına takıyor
Zzynpp Serpil07 aynı sorun bendede var canım 13 haftam da ortaya çıktı 20 haftada geçer demişti ama geçmedi o yüzden 13 haftadan beri coraspirin kullanıyorum 35 e kadar da devam edicem
Fdle Serpil07 bebek biraz az beslenebilir canım doktorun tavsiyeler de bulundu mu hiç birde genelde böyle olduğu zaman coraspin falan veriyor doktorlar
Cnsumut Serpil07 doğım yaptım herşey normal 37+5 de doğdu 3450 gr doğdu haftaısna göre kilosu gayet iyiydi.hiç birşey de yapmadım açıkcası her zaman tükettiğim şeyleri tükettim ama yoğurt süt ayran iç mutlaka
Fdle Serpil07 e çok güzel maşallah korkma Allahın izniyle hiç birşey olmaz ilaçlarını aksatma protein ağırlıklı beslen yoğurt ye bol bol