Elif_sahra60 Kızlar slm 27+2 olduk 64 kiloyla hamile kaldım şuan 73 oldum 9 kilo almışım açıkcası tedirginim kalan daha 3 ay var daha ne kadar alırım sizce sizler ne durumdasınız benim degilde bebeğimin kilo alması için ne yapmam lazım??🤷♀️
Melteeeem Elif_sahra60 29 hafta lığım 57 ile hamiş kaldım suan 71 im bi 10 kilo daha alsam hatta 80 falan diyorum kendim icin KESK’e bu kadar almasaydım allah yardım etsin bana 80i geçmem inşallah
HvvGlKrdl Elif_sahra60 canim bende 64 ile basladim su anda 80 kilo oldum 34.haftadayiz çok şükür..sabahlari 2 yumurta yiyorum gunluk 1 muz yiyorum sut icemiyorum bol bol peynir ve yogurt tuketiyorum bebegimin kilosu guzel masallah.. 🙏
canimoglum53 Elif_sahra60 ben 4 kilo.aldim canim 32.haftaligim. ben az aldim ama benisimin kilosunun masallahi var her gitmemde artiyor cok sukur. Pek duzenli saglikli birseyde yemiyorum acikcasi. Ne istersem onu yiyorum🙈
Elif_sahra60 Melteeeem benim sonumda 80 ama inşallah fazlası olmaz ne yapmam lazım ne yemem lazım sürekli araştırıyorum börek çörek dogurana kadar yemiycem😩