bebiss1 12+0 olan güzel annisler cinsiyeti ögrendinizmi ve nasil geciyor sizlerde bu ara da ♡⁀⋱‿✫♡🌹 Yılın Bir Gününde Değil Her Gününde Hak Ettimiz Sevgi ve Saygıyı Görmemiz Dileğiyle.. Tüm Kadınlarımızın Kadınlar Günü Kutlu Olsun♡⁀⋱‿✫♡🌹
Meleyim bebiss1 Biz 12.2günlügüz geçen hafta kıza benzetmişti ama kesin deyil 13 cü haftada ögrenmeye gdicez gösterirse bebişim şimdilik iyiyiz bel agrım var biraz🤗
Nuranaliayaz1 bebiss1 benimde tam 12+0 salı günü gideceğim ikili tarama için ama cinsiyet için erken bence belki tahmin yapabilir
Ikinciyibekliyorum bebiss1 bizde bugun 12+4 gunluguz 🙂 doktorum 14. Haftaya kadr bekleyelim dedi bende merak etmiyorum 🙂 Rabbim kiz da verecekse hayirlisini erkekte verecekse hayirlisini versin insallah 🙏 4 yasinda bir kizim ikincisi simdilik muamma 😍
ElifKarata Meleyim bende çok merak ediyorum bilmiyorum ya 🙂 bazı arkadaşlar çok erken öğreniyor bizim doktorlar neden söylemiyor anlamadım
bebiss1 hayirlisi olsun hepimizin hakkinda birinci bebisim oglumm ikinci kizimmm 3. bekliyom oglum israrla erkek kardes istiyom diyor anlatiyorum anlamiyo cocugum kiz kardesi dogdunda 1 hafta ugrastim cocukda cok erkek kardes sevgisi var kocum paşam diye seviyor 2 yasinda kiz kardesini 😂😂kendisi de 6 yasinda henüz😀 muhammed olacakmis baska geliyosa geri gönder ver diyo her gün sorur erkek demi anne diye ☺