Merhaba kizlar sizinde gebeliginizde lekelenmeleriniz oluyor mu? 7 haftadan beri ara ara sulu ve sutlu kahve renginde akintim ve bazende koyu kahve rengi lekelenmelerim oluyor 7 haftadan beri progestan kullaniyorum ayni zamanda corasprin ve kan sulandirici igneler kullaniyorum normalmidir sizce doktorum kirmizi olmadikca sikinti degil diyor ama sık sık oluyor korkuyorum
Gebelikte lekelenme
Adimadim bende de 6. Haftada başladı lekelenmeler doktorum ağrısız ve devamı olmayan kanamaları ciddiye alma dedi. Bende progestan jel ve coraspirin kullanıyorum dinlenmeye çalış ağır bir iş yapma rabbim yardımcın olsun inşallah bir süre sonra kendiliğinden geçiyor 🙏
Adimadim benimde öğrendiğim haftadan beri oluyo 6+3üm şuan.öylr bi oldu ki bi gece kıpkırmızı da geldi ve çok şiddeetli ağrıyla ama çok şükür kalp atışını duyduk ☺️Progestan ağızdan fitil ve iğne olarak kullanıyorum ama iki üç günde bir yokluyo beni
Suraozgun
hemsireanaa 7 haftamdan baslamisti simdi 12 haftadayiz doktorumuz ultrasonda da kan tahlilinde de bir sikinti gormuyor ama hafif hafif lekelenmeler devam ediyor calisan biriyim kendimi yormuyorum ama endiseleniyorum da rabbim korusun
hemsireanaa 7 haftamdan baslamisti simdi 12 haftadayiz doktorumuz ultrasonda da kan tahlilinde de bir sikinti gormuyor ama hafif hafif lekelenmeler devam ediyor calisan biriyim kendimi yormuyorum ama endiseleniyorum da rabbim korusun
Adimadim ben yataktan bile kalkmıyorum sadece wc ye gidiyorum.yürüsem hemen ağrım oluyo .
hemsireanaa yok benimki o kadar kotu degil agrim ve kanama alanim yokmus ama kullandigim ilaclardan olabilir deniyor
Adimadim benim de 16 haftaya kadar nerdeyse sürekli lekelenmem ve 7. Ve 12. Haftalarda kanamalarım oldu. Ama ağrı veya sancıyla birlikte değilse özellikle lekelenmeler problem oluşturmuyor sanırım. Progestanı önlem olarak başlıyorlar sadece, ben de çok uzun bir süre kullandım. Ben çok korkup strese girmiştim ama bence bebeğini de kendini de strese sokma boşuna doktorunla düzenli olarak durumunu paylaş yeter. Umarım ikinizde çok sağlıklısınızdır☺️
Adimadim bu aralar tam ağrılarımın olması gereken zaman ya belkide ben yürümeye bağlıyorum.ama doktorda söyledi wc harici kalkma diye tüp bebekle hamile kaldım
hemsireanaa ya seninki tup bebek oldugu icin hassastir canim bana hic yat dinlen demedi hatta rapor yazin dedim😊 calis dedi kafani dagit sikinti olursa yazarim dedi doktorum bende bos gebelik falan yasadim daha once ondan korkularim var
Adimadim Rabbim korusun evlatlarımızı.
Benimde açık sütlü akıntım 3.ay sonuna kadar devam etti. Doktorum normal olduğunu söylemişti