GizemBeidokhti Kızlar iç çamaşırı pijama filan alacakrın. İstanbula bu geldigimde taksimde pentiye gittim hiç indirim 3al 2öde fialn yoktu bende biraz ilerisinde çamaşır city diye bir yer gördüm fiyatlar pentiden 10ar lira daha aşağıdaydı. Görüntüleri de çok güzeldi. Toplu alışveriş yaptım . Yeni yeni lazım oldu attım makinaya 30derecede aldığım herşey yamulmuş hele o sütyenler.. dışları çekmiş içindeki süngerler ikiye katlanmış o kadar ki küçülmüş. Bebek , lohusa kıyafetleri filanda satıyorlar Lütfen güvenmeyin 😔
gurcem GizemBeidokhti kuzum sütyen takamıyorum dıye bugun pentıye gıttım sungerlı atlet aldım aman Allahım yuz yılın bulusu gıbı nasıl rahat nasıl yumusak ben pentıden memnunum 3al 2öde vardı hala devam edıyor aklında olsun
GizemBeidokhti gurcem evet ben 3 al 2 ödeden 2 sene önce 3 tane takım almıştım 2 seneyi sadece onlarla geçirdim hala tertemiz duruyor. Çok pişman oldum
Bayrakoglu69 gurcem bende onlardan aldım yarım atlet gibi süngerli bide arkasını çapraz yapıyorum toparlıyor rahat yani Bende 3 al 2 öde kampanyasıyla 80 TL ye 3 tane aldım ve bir hafta anca oldu alalı 🙏💙
gurcem Minnosannis1 yok canım onu begenmedım ben pentıden aldım xl aldım suan 7aylıgım sonuna kadar yeter dogumdan sonrada rahat kullanırım sutyene falan gerek yok hem kalıtelı hem şık hem rahat tanesı 50 uctanesı 100 aklında bulunsun kesın tavsıyemdır
gurcem Deletedmom099 kuzum yok tel falan yok bunda ben telsız aldım okadar guzelkı hemwn gotur degıstır degısırler benımkınden al
gurcem Bayrakoglu69 canım yarımıda guzel ama ben uzununu aldım yarım gogsumun altınonkesıyor benım rahat edemıyorum cok kılo aldımda😅
Deletedmom099 gurcem yok telli değil canım yanlış anladın 😊 bende telli takamıyorum da o yüzden senin dediklerinden aldım yarım atlet şeklinde süngerli
gurcem Deletedmom099 kuzum benım uzun yarım degıl yarımlar benı kesıyor daha doğrusu hamılelıkte oldu daha onceden kupkuru bır kızdım😍😍 sonra sısko oldum
Deletedmom099 gurcem doğrudur valla canım boşver verirsin ben atlet giymeyi hiç sevmiyorum uzun almadım daral gelirdi bana 😂 Ama bu aldıklarımızın toparlama özelliği yok gögüslerim sarkıcak yakında 🤦♀️
gurcem Deletedmom099 yok yok sarkmaz zaten bellı sure kullanıcaz ay bır cekmece dolusu sutyenım var hıcırı olmuyor hepsıde C guya en buyuk ama kopcayı takınca cook sıkıp canımı acıtıyor😭oyuzden bır sure bunlarla ıdare edecez bakalım