Mart_annesi Kızlar ben izmirde gitmedgim hastne kalmadi ama memnun kalmadim hicbirinden en son alsancak polikinliginde levent hicyilmaza gitim ama artik ondanda memnun degilim insanla dalga gecer gibi bir tavri var bagzen telfonla bisey sordgumda ilgelnmyor sigrtasiz iyi ilginen bir doktor bulmk istyorum
_hkubra Mart_annesi merhaba ben Karataş hastanesi Mine hanıma gidiyorum. Gayet memnunum ilgili bir doktor. Takibi de çok güzel. Muayene ücreti 95 lira
fadimeozbas @Mart_annesi Vedat Uluğ, Ebe Vildan yıldırım acayip iyiler. İstersen instagramdan da incele
Mart_annesi _hkubra kartasa aysele gitim arzuya gitim hic memnun kalmadim sizin soyledginizi arastrcam sagol canm
fadimeozbas @Mart_annesi Karşıyaka da ClinicVivien fakat ücretini bilmiyorum bi çok arkadaşım gitti sadece ben artık eşimin işi gereği farklı ildeyim gidemedim malesef ama telefonları var sorabilirsin. https://instagram.com/ebevildanyildirim?igshid=1jnbu3fp67d69
Mart_annesi Benim doktorumun yasi buyuk diye erkek doktora izin verdi esim gec doktrlara pek izin vermyor malseff 🤔 Gizem835 Gizem835