Ser_mus_zey Kizlar merhabalar ayrintili ultrasina gidicem ama balikesirde hangi doktor bakio bilmiyorum devlet hastanesi istemiyorum özelde bildiginiz varmi
minik_kuzu_ Ser_mus_zey ben bandırmada oturuyorum ama Balıkesir’e gittim ayrıntılı için özel sevgi hastanesi Nurettin serinkan var o hastanede sadece Nurettin bey ayrıntılı bakıyor onda da ayrı para almıyor muayene ücretini veriyorsunuz o kadar
Huzursokagi Ser_mus_zey Alaaddin Kaçar var canım bildiğim çok iyi bir doktor oda yapıyor araştır istersen
_tugce Ser_mus_zey ben balıkesir çağışta araştırma hastanesi var orda akın bey var ona gitmiştim 120 tl muayene ücreti var detaylı için ekstra ücret almıyor ve gerekli görürse 2. bir muayene için tekrar kontrole çağırıyor 2. kontroldede para almıyor
Ser_mus_zey minik_kuzu_ ne kadar verdiniz acaba sormasi ayip ayvalikta oturuyorum edremitte korfez hastaneai var özel 400 lira istediler
Sunay10_ _tugce _tugce bu Araştırma Hastanesi üniversitemi oluyor bende yaptırcam ondan sordum devlette sıra gelmıyor bir türlü
Sunay10_ _tugce _tugce aradım şimdi aralık ayı dolu dedi 20/1 haftayım şuanda nasıl sıra alabilirim Peki sadece telefonlamı oluyor
minik_kuzu_ Sunay10_ sadece muayene ücreti alıyor ayrıntılı ultrason ücreti almıyor. Muayene ücreti 85 TL idi hala öyle mi bilmiyorum
_tugce Sunay10_ benim durumum biraz acildi o yüzden randevu almadan gidip durumumu anlattım sağolsun aynı gün içinde kabul etti beni evet çağış kampüsü içinde oluyo hepsi aynı yer canım
Sunay10_ minik_kuzu_ ne kadar oldu yaptıralı Peki doktormu yönlerdirdi yoksa doktor harici Perinatolijiyede sıra aldın mı