Kuzucu_52 Busra570 Bende aynı durumdayım hem reflü hem mide yanması ne yapsam geçmiyor iki gündür böyleyim önceden yoktu
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Busra570 Bende ileri reflü var.Sık aralıklarla az az yiyin.Yağlı,baharatlı,tuzlu ve tatlıdan uzak durun.Hafif sebze ve et ağırlıklı beslenin.Kötü olursanız Gaviscon şurup yada pulset hap alabilirsiniz.
busekndms Kuzucu_52 benimde öyleydi aşırı derece de doktor gaviscon surup verdi cok iyi geliyor bi danışın sizde isterseniz
Busra570 GizemBeidokhti sütü de çok severdim içmek dahi istemiyorum şimdi ya ama denerim canım en azından azar azar
Almadra Busra570 ayni dert bendede vardı doktorum süt içme mide agrısı yapar zaten reflününde en tetikli yöntemi mide agrısı o yüzden gavıscon iç bire bir cok şükür 🙏 ben acile gittim agrıdım serum takıldı gavıscon verildi cok iyi geldi ne zaman hissetsem gavıscon içiyorum. Birde doktorun gebe bayanlara S harfiyle başlayan herşey dokunur dedi gebe olduğunuz icin bazen istisna yapabilirsiniz dedi ve gerçekten cok haklıydı
iremss Bol su tüketimi, sade soda falan anlık çözüm sağlıyo :( doktora danışarak gaviscon kullanılabilirmiş, son ana kadar direniyorm bende :( bi de uyurken 2 yastığı üst üste koyup biraz yüksek yatmayı deneyebilirsiniz
Busra570 iremss Su bile içimi kaldırıyor ekşiyorum hemen yaa.. Sakız da iyi geliyor yemek sonrası sizlerde onu deneyebilirsiniz.
Busra570 Kuzucu_52 sizin gene doğuma az kala olmuş benim en başından var bakalım ne kadar sürecek. Umarım doğana kadar böyle olmaz. 😔