Bkoca Hlal ikra oku demek. Manasız değil mi ki oku diye isim olabilir mi 😊 hira da dağ ismi. Ahsen en güzel demek. Ahsen daha hoş🌼
Didi6 Bebiskomm ilahi 😂 Çok haklısın canım. Her isme cennetle ilgili bir anlam yapıştırılmaya çalışıyor. Asel normal bal, Lina normal hurma fidesi. Cennetle alakaları yok.
haklisinesracim Bebiskomm arapça ogretmeniyim sürekli isim manası düzeltiyorum. Her şeye cennet manası da ekliyorlar yok öyle birşey Arapça'nın da Türkçe İngilizce gibi dillerden bir kutsalligi yok
Bebiskomm haklisinesracim buyrun arapca ogretmeni soyluyor insallah inanırsınız artık :))) her arapca kelime cennetin biseyi diye dusunuyolar.
Eylemmmmm Kismetmira bende daha hamile olmadan önce istiyordum aynı şekilde benim etrafımdakiler de beğenmiyordu 😏 şuan hamileyim oğluşum olucak adı da Yusuf Ali olucak inşallah 🥰
Kismetmira Eylemmmmm maşallah canım bnde erkek olsa ali mirza koyacaktim nasip deilmis☺☺ kızımın adı mira uyumlu olsun die mirza koyacaktik😅😅
[silindi] Hlal bende hamile bile kalmadan önce kızım olursa ismi Ahsen olsun istiyorum diyordum. 32. haftadayız Ahsen ismi aklımdan bir an bile olsun çıkmadı. Ama eşim annelerimizin isimlerinin ilk 3 harflerini birleştirdi ve Gülhan koyalım dedi. Ne annem ne kayınvalidem ismimi koy demedi ama ikisi de gülhan ismini beğendi. Ne yapcam bilmiyorum.
Eylemmmmm Kismetmira nasip hayırlısı olsun canım bazı şeyler istediğimiz gibi olmayabiliyor bende aslında Ali Aras istiyordum kaynamam Yusuf diye tutturdu öyle Ali ismini de yanına koyayım bari dedim 😊