Kuzey88 Kızlar 23. Haftadayım yoğun akıntılarım oluyor bazen sarı ama bazen de su gelmiş gibi su gibi olan normal mi acaba sadece çamaşırım ıslanmış oluyor yaşadınız mı siz de
Cemreee Kuzey88 bu dediğinizi ben de yaşadım enfeksiyon çıktı fitil kullandım. Doktora gitmeniz lazim cunku enfeksoyon erken dogum riski yaratiyor
Haticenurum123 Kuzey88 kesin mantar cnm bnde yaşadım aynı haftalarda sonlara dogru cok rahatsiz etti kaşıntı başladı bnce simdiden çaresini bul git doktora
Felipe Kuzey88 aynısını yaşadım çamaşırım ıslanıyordu ter gibi ama enfeksiyondandı . Suyunuz değildir korkmayın ama doktorunuza danışın
Kuzey88 Kelebek7 kahverengi akıntı olmadığı sürece tehlikeli değil diye duymuştum ama yine de içim rahat etmedi sormak istedim
Kuzey88 Felipe enfeksiyon olunca kaşıntı eşlik eder diye yazılmış ama sizin öyle miydi bende hiç kaşıntı yok aslında yanma falan
Mrv_ycgl Benimde hep su gibi geliyo hatta beyaz süt gibi de geliyo. Doktor olabilir dedi ama supelendim şimdi bida sorayim gittigimde
Mrv_ycgl Mrv_ycgl 30. Haftadayim ama 20li haftalarda da sulu akintim oluyodu yani böyle ıslanmış gibi
Dilek1661 Soğuk almış olabilirsiniz aynısı bende oldu suyum geldi zannettim hemen doktora gittim fitil verdi ama kullanmadım sıkı giyindim bida gelmedi
RabiaYusuf Kuzey88 idrardir yuksek ihtimal☺️ Korkulcak birsey yok ama cok tedirginsenjz tabiki dr gidin
Szeys Kuzey88 ben de 22. haftadayım doktoruma sordum direkt olarak enfeksiyon ya da herhangi başka bişey demedi ama tedbir için fitil verdi ve 10 gün cinsel istirahat dedi
ozguk Kuzey88 mantar ve iltahap çıktı vajinada ve idrar yolunda enfeksiyon sabah kalktım su gibi akıntı vardı