[silindi] yanlış anlama beni ama çok yanlış bir doktor ile ilerlemişsin. Ayrıca keseyi görmeden iğneye neden başladı ? Ben 2018 mayısta evlendim. Haziran’da gebe kalmışım ama kimyasal gebelik oldu. O kadar çok kafamıza takmıstık ki araştırmaktan yorulmuştuk artık 9 ay aradan sınra tekrar gebe kaldım 2019 Mart ayında. Herşry güzel gidiyordu bu arada kimyasal olduğunda genetik test falan yaptırmamıştık herkeste oluyor diye. 12.haftamızda kalbinin durduğunu öğrendik 1 Haziran da kürtaj oldum. Doktorum hemen bebeğin incelemeye gönderileceğini ve bizim de genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi. Bebeğimiz Ankara’ya gitti bizden de kanlar alındı benden 2 tüp eşimden 1 tüp olmak üzere. 2 hafta icinde sonuçlar geldi. Kan pıhtılaşması çıkmadı bende eşimde de bende de kromozom bozukluğu da çıkmadı. Bebeğimiz de sağlıklıymış onda da bir sorun çıkmadı allahtan dedik. 5 ay sonra yine gebe kaldım çok şükür. Keseyi gördü doktorumuz ama kalp atışı görünce iğnelere başlayacağız dedi. Çok şükür onu da duyduk ve gördük iğnelere öyle basladık. Simdiye kadar bir sorun olmadı ama doktorunun gülerek 2 gerekirse 3 kayıp olur tarzı konuşması çok yanlış olmuş. Kimyasal gebelikte bile doktorum bana istersen 2,3 düsük yapmışsın gibi gösterip test yapabiliriz demişti. Senin ki çok rahat geldi bana insallah güzel bir doktora denk gelirsin. İnan bana doktor çok çok önemli..