Tugce1803 Dlktpl Rahim filmi çekildim ayın 21 inde. Doktor eşime ve bana ilaç verdi onları kullanıyoruz. Bakalım ne olacak
Rahime83 Dlktpl Amin inşallah canım Bende 21 Kasım yatış yapilcak doğum için duam sizle hayırlı haberler alırsınız inşallah gönlünüze göre Rabbim nasip etsin hamilelerin duasi kabul olur 🤲inşallah
Dlktpl Rahime83 nekasar güzel cnm bizede dua et lütfen sımdı doguma gidebilmek benım ıcın ımkansız bir hayal gıbı 20 haftayı gecemedım 40lar hayal
Dlktpl DiplomaliEvHanimi zaman bence yumurta caatlama lekesı olabılır de cnm ılıskıye bır hafta daha devam et
Dlktpl Tugce1803 esın sperm verdımı nasıl ılac verdı cnm bende buay kontrolde denıyorum olmazsa unıvertıye gideceğim aşılama falan yapar mı bakalım
Rahime83 Dlktpl gönlünüze göre inşalalh sağlıkla sizde gelir sonrada nasıl geldi geçti dersiniz canım 🤲
Tugce1803 Dlktpl Eşim önceden vermişti onda sıkıntı varmış halbuki bize yok demişlerdi sözde üni hastanesi dersin doktor vitamin yazdı onları kullanıyoruz
Dlktpl @DiplomaliEvHanimi @Tugce1803 kızlar 8.günüm ovulasyon denedim cok silik daha zamanım var sanırım sizler naptınız