zynpgdkl kum torbası koymadılar ama karına bastırma var pis kan aksın diyeymiş oda hiç korkmayın evet can acıtıyor ama kesilen bölge acımıyor yani yara değil acıyan ezik gibi bi ağrı acı oluyor ama saniyelik zaten uzun uzun bastırmıyorlar. Hastane verdi mamayı mama almamı söylemediler herşeyi onlar karşıladı hatta ben bebeğime bez verdim onlar ilk kendi bezleriyle bezlemişler hastanede kaldığım sürece hasta bezinide onlar verdiler ben eve çıktığımda normal ped kullandım 37.gün falan tamamen bitmişti kanamam bana acı nescafe filtre kahve soğuk nescafe türk kahvesi ne bulursan hepsini iç demişlerdi başlarda dikkate almadım o yüzden çok zonklama çektim ilk günden itibaren bol bol tüketin he birde hamileliğim boyunca 18kg aldım hiç ödem yapmadı vücudum bebeğimi 3kg700gr doğurdum ama ameliyattan sonra 1hafta ellerim ayaklarım davul gibi ödem yaptı yürümediğiniz zamanlarda mutlaka ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın ödemi indirmeye çalışın ben çorap bile giyemedim şişlikten ama zaten evim çok sıcak sıkıntı yaşamadım