prensannesi_ Arkadaşlar test yaptım bugün iki saat arayla ilk idrar değildi iki gün günüm gecti esim sıkıştırdı illa yap diye yaptım ve ikiside pembe çizgi laboquick marka bir kac arkadasa gönderdim guvenme bu testler böyle çıkar dediler acile gittim almadilar polikinlige git dediler orda sira yoktu meraktan bayılacam aksam esim gelince ozel hastaneye gidecem başına boyle bir durum gelen varmi
Elifb prensannesi_ farklı bir marka test al dene pozitif çıkarsa doğrudur ben de test yaptım pozitif çıktı inanmadım iki tane daha aldım yaptım onlarda pozitif çıktı yine inanmadım sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim orda da pozitif çıkınca inandım 😌
Dilkk prensannesi_ Cnm umutlanmani istemem ama eger gebelik testiyse cift cizgi ciktiysa buyuk ihtimalle hamilesin bende o markadan almistim gebelik yoksa cikmazdi
Senaburak prensannesi_ predictor testleri var onları dene istersen kesin sonuç veriyor 😍 bende 5 liralıklarla yapmıstım doğru çıkmıştı. Sen pahalı olanı al da için rahat etsin aksam esine sürpriz yaparsın 😍🙏🏼
Merveeex prensannesi_ Google gir hızlı resim yaz gelen sonuçlara gir resim yükle diyecek sana yükledikten sonra linki kopyala buraya yapıştır
Caglass Tek güvendiğim laboquick. Adete 6 gün varken öğrenmiştim o testle. Hiç yanlış pozitif de çıkarmadı 😊
prensannesi_ Merhaba arkadaslar hepiniz cok sağolun test doğru soylemis ama kimyasal gebelik çıktı sabaha kanamayla uyandım