Beyzaharun Zehra006 bende bir haftadır kullanıyorum hem progestan hem kan sulandırıcı iğne oksapan ve yanında folik vs haplar bende hiç olmadı bukadar yan etki sadece progestanı içtikten sonra hemen uykum geliyor 1 2 saat uyuyorum sonra normale dönüyorum ben sabah aksam kullanıyorum
Zehra006 Beyzaharun banada progestan hem uyku hemde aşırı aşırı migde bulantısı yaptı hiç bişey yiyip içemiyorum direk çıkarıyorum
Bebisimyolda Zehra006 bende oral yoldan 2 gun aldim fenalastim cok kotu oldum agliyodum artik arastirdim ettim vaginadan alinmasi durumda bunlari yasamiyomussun ve vaginadan alinmasi daha etkili oluyomus benim eczaneci bana soylemedigi icin veya doktor bilmiyodum vaginadan al hemen duzelceksin
Zehra006 Dilayozy ben daha önce kullanmadım ama doktorum tırnaklarının kısa olmasına dikkat et ve kullanmadan önce kullandıktan sonra mutlaka ellerini yıka yeterli olacaktır demişti
Bebisimyolda Zehra006 hayir gayet kolay elini guzelce yika ve itebildigin kadar icine it fitili ve 20 dakka yarim saat kalkma icinde dagilsin diye yaparsin
juliet Zehra006 bende kullandım bi süre mide bulantısı yaparsa fitil olarak kullanabilirsin demişti doktorum bende aşırı bi mide bulantısı yapmadı ama acayip derece de koku hassasiyeti ve sinir yaptı. Ben kullanmayı bıraktım ama benim kanamam vs düşük tehlikem yoktu siz doktorunuza danışmadan bırakmayın
KucukAnne538 Zehra006 Bende ilk fitil kullandığımda korkmuştum kendin koyamazsan eşine koydurabilirsin ben korktuğum için genelde eşim koyardı 😂😂
Irem1317 Zehra006 bende kullandım. Baş dönmesi mide bulantısı yaptı ama gece uyumadan önce içersen hiç bir yan etkisini hissetmezsin. Ben öyle yapmıştım.
tugcebyl Zehra006 benim de bulantım aynı haftalarda başladı şu an 11 haftalık olduk biraz hafiflemeye başladı, progestan da ekstra bulantı yapıyor, eğer beslenemiyosanız doktorunuza söyleyin ilaç versin ben prilam kullandım iyi gelmişti biraz
Aralid Zehra006 merhaba canım bende 12 hafta boyunca kullanıcam bayadırda kullanıyorum ama fitil olarak alıyorum böylece yan etki hissedilmiyor sadece uyku yapıyor. Başta bende garipsedim ama doktorum başka seçenek vermedi alıştım artık.