Minikkuzuma Özellikle ilk gebelikte daha yeni evli olanlar duşta kendine bakıp 🤭🙈 açılmam olmaz ya diyenler var mı saçma ama ayrıntıya girmek istemiyorum siz anladınız onu 🙈 açıklamak istiyorum ama açıklayamıyorum
cansn99 Minikkuzuma kaç haftalık hamilesin? Ben 39+3 😥😥😥😥 evet bu gidişle olmaz diyorum doğmuycak bu çocuk kalcak yapışcak içime diyorum😣😣😣
Minikkuzuma cansn99 ya böyle tipimize vücudumuza bakarız ya analiz yaparız ya yok ya benim açılmam fazla olmaz ben o kadar bebeği doğurmam deriz ya
Minikkuzuma cansn99 heh hele şükür anlayan çıktı aynen 38+5 oldum 😡 Artık sonlara geldik korkudan mı ne bu düşünceler anlaşmıyorum
cansn99 Minikkuzuma yok kız öyle şey düşünmüyorum SADECE ARTIK GINAAAA GELDİ DOĞURMAK İSTİYORUM KIZIMI KOKLAMAK İSTİYORUM OFFFFF elli tane post açasım var doğurmak istiyorum diye
Minikkuzuma Nrmn_Trn Cidde’nmi ya ay benim ki kibar küçük işte çok spor yaptım kas oldu daha muhabbeti yalan değilmi
Nesexx Minikkuzuma tipine bakarak ona anlayamazsın benimle çalışan 40 kilo bir bayan vardı normal 4250 doğum yaptı hemde dikişsiz