ZZeynep3 nameults çamlıca erdem de Tülay hanım gerçekleştirdi ilk doğumumu. Sakaryadan İstanbula gitmiştim. İkinci doğumda da ona gidicem. Her şeyden memnun kalmıştım
Duyguveminigi Cnm ben camlica erdemde tulay hanimda yaptm dgumu cakmak erdemde gecen gun ark yapti fakat odalari vs herseyi ayni sdece fyati dha yuksek cakmak ben yernde olsam camlicayi tercih ederdim dogumhane ekibi ve doktorm muhtesem bi seklde ilgilendi bnmle Allah razi olsun
nameults Duyguveminigi Eşimin görevlendirmesi sebebiyle buraya geldik Doğumu ailemin yanında yapıcam sadece rutin kontrollerim için doktor arıyorum teşekkür ederim öneriniz için 😊
nameults Ozican nlyclk Yasemin hanıma randevu alayım o zaman bir aydır kontrole gitmiyorum memnun kalırsam devam ederim teşekkür ederim 😍
nlyclk Merhaba.çakmak erdem hastanesinde Yasemin hanima gidiyorum.güleryüzlü ve tecrübeli.değerlendirebilirsiniz.
nameults Ben burda birkaç doktora gittim hiç anlatmıyorlar ilk gebeliğim merak ediyorum neler oluyor neye bakıyor bakıyor tamam durumu iyi diyorlar gönderiyorlar
nameults nlyclk yaaa çok az kalmış ben daha yolun çok başındayım detaylı ultrason yaptırdınız mı peki
Ozican nlyclk sizin doğum normal mı gözüküyor peki sezaryan mı ? Sezaryan günü ne zaman verdiğini merak ediyorum da ben 33 deyim vermedi henüz
nlyclk nameults evet tüm istenilen testleri vs yaptirdim.aklimda bisey kalmasin diye.dilerseniz devlette varsa ordada yaptirabiliyosunuz.illa tahlil test filan ayni hastanede yaptirma zorunlulugu yok.
nlyclk Ozican benim 2.gebeligim.ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak.erken dogum riski yoksa 39.haftada almaya yönlendiriyor.