arzu_glyprk Merhaba hanımlar sizde benim gibi cinsiyet bilmeyip yinede içinizde hissettiğiniz cinsiyete göre kıyafetler alıyormusunuz? 😛
GizemBeidokhti arzu_glyprk ben hergün internetten sepete dolduruyorum sonra askıda kalıyor . Bir an önce ögrensemde alsam☺️
Zehraak arzu_glyprk Hamile kalmadan önce almıştım birkaç şey düşündüğümden değil ama denk gelip tatlı olan bir iki şey almıştım 🙈
arzu_glyprk Minnosannis1 ben hem erkek hem kıza olabilecek almaya özen gösteriyorum ama annem kız elbiseleri almış bile çevrem hep kız diyor bende öyle hissediyorum 😂 bakmadan yapamıyorum ya
Luisluis Bizim cinsiyet belli ama yine de sürpriz olur diye detaylıdan önce kıyafwt almayı düşünmüyorum ne kadar heveslensem de 😀 onun yerine daha genel ihtiyaçları almaya çalışıyorum puset gibi ateş ölçer gibi cinsiyet gerektirmeyen ihtiyaçları 😀
GizemBeidokhti arzu_glyprk kaç haftalıksın?☺️ Kızlar çok kokoş erkek kıyafetleri de tam bir küçük adam öyle olunca alamıyorum
beriliceannesi arzu_glyprk aldım valla allahtan değişim kartıyla almışım sonra gittim değiştim hepsini 😀
arzu_glyprk beriliceannesi olsun ya ne olursa olsun aldıklarım diğer bebeğime nasip olur 😂 yapacak birşey yok değiştirmeye bile kıyamam
s_koc arzu_glyprk bu ben😂 genelde unisex almaya çalışıyorum çünkü kız bebek kıyafetleri çok kokoş erkek çıkarsa yazık olur. 1-2 haftaya netleşecek Gibi ama yine de çok sabırsızlanıyoruum. İnsan görünce dayanamıyor mini mini 👶🏻
arzu_glyprk s_koc aynen ya minnacık insan dayanamıyor kendimi zor tutuyorum bide ilk olunca 😂 ama annem alıyor kız bebek için 😂
arzu_glyprk GizemBeidokhti şuan 16+6. Sabırsızlıkla bekliyorum şu 1 ay geçsin dilediğim gibi alayım 🥰