nurella2727 Merhaba arkadaşlar 17+2 haftalık hamileyim idrarımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum bir monurol şaşe bide azosilin 500 mg antibiyotik yazdı benimle aynı durumu yaşayan var mı antibiyotigi kullnamya korkyrum bebege zararı olur diye 🙄🙄lütfen acil cevablar mısınız
Kbrbydkk nurella2727 monurol bende kullandım antibiyotik hakkında bilgim yok ama doktor verdiyse tabiki bilerek vermiştir. Zararlı olsa neden versin ki? Hem kullanmaman daha zararlı enfeksiyon çok önemli geçmesi gerek.
Selenatasoy nurella2727 canım bende de vardı iltihaba dönüştü hatta şuan bende antibiyotike başladım suan için sıkıntı yok 15 gündür kullanıyorum
Musal Ben 31+2 deyim bende de var şuan ama çok fazla değilmiş. Ve hamilelikten önce hamilelik ilk başlarında felan da vardı kurtulamadım evlendikten sonra. Doktorlar ilaç verdi bir haftalık geçti sadece. Bir kere günde iki üç litre su içmeyi denedim bir kaç gün ilaç kullanmadan geçti. Ama tabi çok zorladım kendimi çünkü suyu sevmiyorum ben. Yani demek istediğim suyu booool boooo iç Allah’ın izniyle hiç bişey kalmaz tabi içebilirsen 👍🏻
nurella2727 Musal tşk edrm kullanmanız içimi rahtlttı günde kaç kere vermişti antibiyotik hapı size bana 3 defa dedi
Slinn Bebeğe zararı olsa doktor riske atıp verir mi sizce? Burdakilere doktorunuzdan daha mı çok itimad edip güveniyorsunuz herkesin hamilrliği de bilgisi de farklı. Bende kullandım o ilaçları içiniz rahat kullanın sıkıntı yok