Mucizebebegim3 Kizlar bana dua edin Bacagim ayrildi dustum dolmusa binerken birisi dokundu bana arabadan tutunayim dedim oda hareketlenince yere kapaklandim .Insallah bebegime birsey olmamistir .Hastane yolunu tuttum suan bol dualariniza ihtiyacim var 😔🙏
wishoflove Mucizebebegim3 bir şey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut canım. korumalidir orda bebeğin merak etme. hayırlı haberler alırsın insallah
Deletedmom091 Mucizebebegim3 çok geçmiş olsun tatlım ya şükür bebişin iyiymiş🤲🏼dikkatli ol gerekirse en son binen sen ol toplu taşımalar çok riskli Allah korusun🧿
Mucizebebegim3 wishoflove Cok cok cok sukur iyimis bebegim okasar korktm ki anlatamam allah razi olsun dualarnjz icin 🙏
aliayse20 Mucizebebegim3 bende merdivenlerden dusmustum hemde 2 kez cok sakarim 😄 ama sukur bisy olmadi merak etme doktor bana dediki o oyle kolay kolay bisy olcak degil kesesi var koruma kalkani gibi dedi kanama lekelenme agri sizi olmadigi sürecebi siknti olmaz dedi
Mucizebebegim3 aliayse20 kuzum insan genede korkuyor .. Cok sukur senind eiyimis cok sveindim evlat baska hastaneye gdecmne kadar bin tame dua ettm brsey olmamis olsn diye inanki♥️🙏
Mucizebebegim3 Real Cok tesekkur ederm canim.hamdolsn iyimis bebegim aglamam korkum yanima kar kaldi o iyi olsun yeter ki🙏♥️
Mucizebebegim3 Deletedmom091 kuzum cok sukur allaha bin sukur ama kalbim durdu cok kotu oldum doktor bile sevindi iyi oldgunu gorunce nasil agladm sveincimden iyi deyince 😊🙏🙏🙏
Mucizebebegim3 aliayse20 Allah razi olsn kuzum ben dikkatliydim biri bana tutunmaya calsiti dengemi sarsti dengem sarsilinca dolmusa tutundum oda hareket edince dustum..Allahim korudu bebisimi cok sukur♥️🙏
Mucizebebegim3 ZAsk Cok teswkkur ederim canim aynen oyle inan biri elimden tutmadi ve birde dokunan dusmeme sebebp olan kiz guldu bana soka girdm inanki neyseki cok sukur bebegim iyi tek tesellim bu🙏♥️
mavera Mucizebebegim3 Rabbim beterinden korusun çok çok geçmiş olsun sevindim iyi olmasına Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun💞
Mucizebebegim3 mavera cok tesekkur ederim canim benim Allah binkez razi olsun cok sukurki bebegim iyi insallah hepimizin bebeginide rabbim hep iyi etsin saglikla kucaklarmiza almayida nasip etsin insallah cok amin🙏♥️