Rabia42 Gulo8984 bende hiç çıkartamıyorum ya hep takılı duruyo çok acayip ama bazıları betona oturunca üşür hasta olur ben bir gün sudyensiz dursam ikinci gün yataktan çıkamıyorum hasta oluyorum 😒
Umayyyy Catlak olayını biri izah edebilir mi kızlar? Gogus ucu kenarı mı catlıyo? Buzusme mi yoksa bahsettiğiniz? Bi makalede okumuştum ama? Nasıl tam olarak?
Demet_57 Umayyyy Ks35 esenler devlette Doğum zamanı ameliyat yerlerinde yer olmuyor çoğunlukla Gaziosmanpaşa da özel bir hastaneye sevk ediyorlar tanıdıklarımın çoğu bunu söylüyor
Obsesifk Gulo8984 sityensiz bir hayat olabilse keşke ama uçladı belli oluyor diye bazen takıyorum penye falan giyeceksem mecbur onun dışında takmam büyük rahatlık valla
Alperbaby Ayse13 rica ederim canım keşke banada birisi soyleseydi valla 😏 neyse siz yapmayın tam büyüme asamasinda
Merveer Gulo8984 doktorum gece yatarken bile cikarma dedi bana ama sporcu sutyeni tarzi olanlarda. Gunduz de balensiz pamuklu sutyenlerden kullaniyorum.
Alperbaby Kızlar göğüs ucu değil kenarlardan altlardan çatlıyor. Bence gece uyurken en azindan takmayın 😕
Alperbaby Gulo8984 badem yağı filan sürdüm canım sürekli nemlendirici filan kullandim kullanıyorumda 😊