Sltnkktmr Merhaba güzel anneler ben 22+5 haftalık hamileyim. Doktorumu ve hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum. Hayat hastanesine giden doğumunu orada yapan anneler olumlu-olumsuz yorum yapabilirler mi? Bir de doktor olarak şuan aklımda naile gökçe akagündüz ve nazmiye şentürk arasında düşünüyorum. Yarına randevu almayı düşünüyorum biraz stresliyim 🤔
Akurt Sltnkktmr bende umi plazada jale hanima gidiyorum tafsiye ederim cok ilgili ve cana yakin bi doktordur.
edaaydinm Sltnkktmr Nail’e Gökçe akagündüz iyi bir doktor bende değiştirmek için arayış içindeyim ordan biliyorum
Sltnkktmr Ben hayat hastanesindeki Ayşe Erola gittim ama ilk gidişim oldugu için mi bilmiyorum soguk geldi biraz bi kez daha gidip sonra karar vermeyi düşünüyorum 🤔
hulya_1919 Kızlar bende ilk defa Ayşe erolhanıma gittim gerçekten çok Güleryüzlüydü samimi geldi bana cumartesi tekrar gidicem randevum var randevudan çıkınca yazarım tekrar buraya
Sltnkktmr hulya_1919 evet lütfen ikinci randevuda ne hissettin bunu yazar mısın buraya çünkü ben cok kararsız kaldım ilk gittiğimde 🙁
hulya_1919 Sltnkktmr kalp atışını duydu gayet iyiydi yapmam gerekenleri söyledi Bence cok kaliteli bir kadın çok memnun kaldım ben