dududerya 4 yumurtam oluşmuştu bu ay ilk defa doktor ikiz bile olabilir demişti ama ben hasta oldum 😣
Gagacim dududerya canım ya Üzülme 😔 kısmet değilmiş demekki sabrını ve inancını koru Allah’tan ümit kesilmez
Melikeozdemir dududerya Herşey Allahtan canım bunun bilincinde ol ve verdiğinin de vermediğinin de imtihan olduğunu unutma. Olacak geç olur ama en güzeli olur sabret.
Cigdembakar dududerya sanırım aşılama denedniz bizde 2 kez aşılama denedik olamdı nasip değilmiş 🤦♀️ Düşük bi ihtşmal tutması üzülmeyin rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur🙏🏻
sulehanim Bende öyleydim üç kere denedik artık son derken bi baktım gebeyim bence sende umudunu kaybetme sakın
Melikeozdemir bende böyle konuşuyorum ama kendime gelince aynı teselliyi bulamıyorum seni çok iyi anlıyorum :( o hayal kırıklığı. ben bu ay c-life macuna başladım. 1 hafta oldu gibi yiyorum şifa bulursam inşallah haber veririm
dududerya Cigdembakar yok aşılama denenmedi henüz ben istiyorum ama doktorum ısrarla aşılama yapacak kadar bi durum yok ilaç tedavisiyle olur diyor iki buçuk sene oldu evleneli bekliyoruz bakalım
Cigdembakar dududerya hayırlısı olsun aşılamada bi şans ilaçlada deneyebilirsiniz doktorunuzun dediğimgibi