Deebg Blackkcat Aynen yapmayacağım canım ya kim uğraşacak onunla 😂 adet dönemime yakın yaparım koyulaşma var mı diye gebeliğini öyle öğrenen oluyormuş ya
Blackkcat Deebg Evet bende o olayı merak ediyorum,hiç bir zaman fazla ovü testi olmadı elimde hepsini kullandım😂sen yaklaşırken dene bakalım
Blackkcat Deebg 5gün kala bakalım koyulaşma olacak mı,yalnız senin adına çok heyecanlanıyorum niyeyse😅2aydır seninle aynı şeyleri yaşadık ovü dönemlerimiz reglilerimiz bile😻hatta ilişkiye girdiğimiz günler bile🙈ikimizde inşallah aynı sevinci yaşarız bu ay🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Deebg Blackkcat ayyy inşallah canım bide benim iş durumlarından dolayı bu ay hamile kalmam çok iyi olur yerimi değiştirecekler yoksa o yüzden daha çok istiyorum ikimizede nasip olur bu ay inşallah 🙏🙏
Blackkcat Deebg o zaman inşallah rabbim nasip eder kuzum🎈bizde dün ilişki olmadı yani ben istemedim isteyemedim😔dün anlattığım şeyler işte,inşallah yumurtlamayı değerlendirebilmişşmdir😞
Deebg Blackkcat inşallah canım 3 gün yaşıyor spermler o yüzden olacağı varsa vardır sıkma canını bende dünü çok zor değerlendirdim
Blackkcat Deebg 2günde 1olması gerekiyormuş zaten yani düşününce yinede 2günde 1oldu yumurtlama döneminde,bilmiyorum canım tabi biraz canım sıkkın ama yapacak bişey yok bekleyelim beraber☺️
Deebg Blackkcat hahhaah 😂😂 benimde 13 gün kaldı 😂😂 geçen sene bu zamanlar boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum eylülde denemelere başladık tekrar bu 3. Denemem olacak
Blackkcat Deebg niye korundun ki canım eylülde kürtaj olduysan,3ay yeter ara vermek için,kaç haftalıktıtın kürtajda,bende martta kürtaj oldum 10haftada kalbi durdu,eylülde de kimyasal oldu,1yılı geçti istiyoruz işte
Deebg Blackkcat 8 haftalıktı canım kasımda kürtaj olmuştum 6 ay korunun dedi doktor zaten bi kaç ayda kendimiz istemedik 1 sene dolmuş oldu yani
Blackkcat Deebg biz istedik hemen yani eşim çok istiyor aslında,bende istiyorum tabi ki,kafayı taktı niye tutmuyor tutan düşüyor diye
Deebg Blackkcat kısmet canım herşeyin bi zamanı var derler ya öyle düşünelim bizimkininde bi zamanı var demek ki
Blackkcat Deebg tabi öyle zamanı vardır sonuçta bi insan getirecez dünyaya,Allah ne zaman nasip etmişse o zaman gelirler,ama bu ay güzel haberler alsak ya☺️💕
Deebg Blackkcat yumurtlamadan beri benim alt karnımda hafif kramplar oluyor🤔🤔 çok düşündüğüm için mi acaba 😂😂
Blackkcat Deebg ya kuzuuu benimde oluyor hatta sırt üstü yatınca kasıklarda bişeyler hissediyorum ama çok çok erken diye dillendirmiyim dedim yani psikolojiktir,geçen aylarda oluyordu bu zamnlarda sonra geçiyordu,ovü dönemi etkisidir belki😅
Deebg Blackkcat olabilir canım değerlendir sen benim çatladı ya devam etmem artık beklerim hayırlı bi haber alana kadar daha erken öğrenmenin bi yolu yok mu acaba 😂😂😂