Blackkcat NurEto of çok zor o işler Allah yardımcınız olsun,eşinle iyiysen kimseyi takma kim ne derse desin kulağınızı tıkayın
Blackkcat NurEto amin kuzum mübarek cuma günğ sizinde sıkıntılarınız geçsin inşallah evlerimiz bebişlerle şenlensin🤲🏻
Blackkcat Deebg dün bayaca araştırdım da zaten soğan kürüyle incir kürünü aynı anda yapmamak gerekirmiş,bizde yeriz incirleri artık😂sen de yapıcanmı soğan kürünü
Blackkcat Deebg ilk 2gün yoğun oluyorum diye 3.günü başladım bende,zaten kısa sürüyor hep ben başladım yumurtlamaya kadar yaparım,bebiş tutmasa bile sağlığada bir çok yararı var
Blackkcat NurEto evet canım nazara çok inanırım bizde çok göze geliriz hissederim resmen,kendinizi okuyun canım sürekli
Deebg Blackkcat kuzum benim bu ay 1 hafta antibiyotik tedavisi almam lazım denemelere başlasam kullanırken bi sakıncası olur mu sence
Dilek1280 NurEto canm bnde hormon testi vermstn pko hormon testinde mi belli oluyor bide Ultrasnlo da baktrdm herhangi bisey ckmdi merak ettim
NurEto Dilek1280 canm bana doktorum 3 muayeneden en az iki muayene sorunlu olursa pko dur demişti adetleri 1 düzenli i değilmi 2 lh fsh değerlerine bakıyo 3 ultrason yumurtalıklarına bakıyo benim sadece lh yüksekti pko yok dedi
Dilek1280 NurEto canm benim adetlerin hep düzenliyordu 1 ay baya gecti doktora gittim tsh 4 ckti ilac kullanmıyorum fsh lh iyidi Ultrasonla da baktlar hersey normal dediler
happysos NurEto bende şu an fsh.8.98 Lh:11.17 çıktı kesinlikle pco değildir değilmi lh kendiliğinden düşer mi
Blackkcat Deebg kaç günlük ki antibiyotik tedavin,yumurtlama günlerine daha var,bence bişey olmaz zaten döllenme yerleşme diyene kadar biter antibiyotik yani yine sen bilirsin,ben ovü dönemime girdiğim an ilaç almamaya özen gösteririrm
Dilek1280 NurEto amin inşallah canm ben daha yeni 3 aylk evliyim zaten koca da 2 aydr il dşnda beklemiyorum bisi🙂🙂
Deebg Blackkcat 1 haftalık canım antibiyotik pazartesi bitecek adetim yumurtlama dönemine denk gelmez büyük ihtimalle
Blackkcat Deebg iç kuzu iç sıkıntı olmaz ben de geçen ay dişim için içmiştim tam ovü günümde bitmişti