Slmmrb Arkadaşlar nolur nolmaz diye biberon almak istiyorum. Bu phılıps aventlerin yenidoğan, ayrıca anne memesine benzer hangi biberonu var? Cam mı almalıyım plastik mi? Kaç ml lik almalıym? :)) yardımcı olursanız sevinirim. Link de atablirsnz
Pandabekleyenanne Slmmrb 3 cam aldım 2plastik. Natural yazıyo zaten 1numara aldım ve o kadar zor çekiliyorki hava içinden. Ben bile zor çekiyorum aynı anne memesi gibi. Gerçekten çok iyi yapmışlar. Daha da indirimde buldukça alıcam çünkü depo olarakta kullanırım diyorum.
Slmmrb Pandabekleyenanne vaovvv sen baya almışsın canım :) depo olarak derken, anne sütü saklamak için mi 🤔🤔 Onlar için ayrı kaplar yada poşetler var sanırım
Queen19 ben aventin cam 1 kucuk 1 buyuk plastık olarakta 1 kucuk 1 buyuk aldım. Ebebekten almıstım ındırımdeydı dıye alıyım demıstım o zaman 😊
Pandabekleyenanne Slmmrb varda ben aventin biberon yıkama aletini aldım deterjansız temizlensin diye. Ona koyamam o yüzden biberonda depolicam. Bide kaybederim düşürürüm annemde filan unuturum diye fazla aldım ki gece vakti eşim söylenmesin diye zaten o al al dedi😂
Ebrs Slmmrb 120 ml avent biberon aldim, cam. Diger biberonlara bakmiyorum bile hep bunu kullanıyorum. Sende alacaksan kesinlikle cam al ve aventi tercih et 👍 hem temizlemesi kolay hemde yedirmesi