Minisveannesi Hanımlar merhaba 30+3 gunluk hamıleyım dıs etlerım hem cpk acıyor hemde cok yumusak fırca kullanmama ragmen dıs etıme degdıgı anda kanamaya baslıyor oylekı fırcalama bıttıkten sonra bıle kanama bıtmıyor. Basına boyle bırsey gelen varmı diş etlerim çekildi o derece 😔
isimsizbebek Minisveannesi ben 23 deyim benim de çok kanıyor acıma falan yok ama her fırçalamada kaynıyor birkaç haftadır doktora gittiğimde söylicem ama yapabileceği birşey olduğunu sanmıyorum. Dişçiye yönlendirir tahminimce
Mucizebenimle Minisveannesi bende de aynı sıkıntı var. Kadın doğumcu diş hekimine gönderdi. Diş hekimi de gargara verdi. Düzenli yapınca işe yarıyor.
Tgbbgndrp Minisveannesi andorex gargara kullandığımda iyi gelmişti ama hamile değildim şimdi hamileyim kullanıyorum ise yarıyor
Seliminannesiii Keske sadece kanasa 😥 onceden sadece kanardi 7. Ayimla birlikte diş etim büyümeye basladi kist gibi oldu resmen alt diş etim cok buyudu ama mudahale edilemiyor suan 37 haftaligiz doktorum sirkeyle gargara disinda yapacak bisey yok dedi resmen konusmami degistirdi peltek konusuyorum dogumdan sonra gecmezse tedavi olacagim 😔
Minisveannesi Seliminannesiii ah cok geçmiş olsun dogumdan sonra gectıgını soyledıler ama ınsallah kurtuluruz bu problemden
Minisveannesi Mucizebenimle gargarayı bana onermedıler hamıleler kullanamıyor dıye. Acaba hangı marka kullandınız