burcis ZehraAlbayrak yani bana da enteresan geldi. Fenerliyim desem kimene siz gs banane :) Yani önemli desen değil,bilgili desen değil. Fikrimce tabi.
Demirleblebi HappyMom bizim tuttuğumuz takımı soruyor olsanız eğlencelik post açmış admin derdim ama eşlerin hangi takımı tuttuğunun soruluyor olmasını anlamsız buldum, benim kavrayamadığım bir başka önemi var herhalde(?)
Nurper HappyMom eşim Beşiktaşlı ben Fenerbahçeliydim diyorum çünkü Beşiktaş’ın maçlarını izliyorum 😂😂 sanırım çaktırmadan kendi tarafına çekti beni 🙈
Dmt01 HappyMom trabzonsporlu hatta kızımızıda trabzonsporlu yapacam diyo Trabzonsporlu yenidoğan kıyafetlerine bakıyo sürekli🤣birde memleket adana olunca adanademirsporunda yeri bi ayrı onuda ailecek tutuyoruz oyüzden😊
Turkolog HappyMom Türkiye de 4 büyük takım var 3 değil.. Trabzonspor’u diğerler arasına almamalısınız...
Aycacmsr Eşim gs lı ama ben koyu FENERBAHÇE taraftarıyım maclara gıderım o ultraslan ben GENCFENERBAHCELI yim 💛💙 tabıkıde bebgımızde 💛YAVRU KANARYA 💙 olucak :) aksi mümkün degıl....
tavuklupilav HappyMom eşim ve ailesi koyu Galatasaray, benim ailem koyu Fenerbahçe 😂 şimdiden doğacak bebek üzerine konuşmalar yapılıyor iki tarafta mücadele de kararlı ama bakalım çocuk neyi seçecek 😂
Elifsamih Eşim fanatik Beşiktaşlıdır hamileliliğimi öğrenince ilk işi cinsiyetini beklemeden gidip Kartal yuvasından bjklı 10 lu hastane çıkışı aldı🙈 Fenerbahçe Li ananın doğmamış bjklı oğlu olması dışında bi sorun yok 😅💛💙