Huzursokagi Merhaba bayanlar ☺️ Şimdi çok arada kaldığım için size bir konuda danışmak istiyorum Öğleden sonra hem aşım var hem doktor kontrolüm sizce aşıyı doktora gittikten sonra mı yoksa önce mi yaptırmalıyım 🤔
Eceyavuz Huzursokagi Bence yaptır bana da kolun moraracak agiracak ateşin çıkacak dediler hicbiri olmadi cok sukur 5 dakika hic elini çekmeden bastır..
Huzursokagi Gulcan26 evet onu biliyorum 😔 bende bi öyle düşündüm sonra da kararsız kaldım çok teşekkür ederim
Ozlm_krn Doktorda eger kan tahlili yaptirmicaksan once ya da sonra farketmez. Ama tahlil yaptıracaksan doktordan sonda asini ol cunku tetanoz tahlil sonuclarini etkiliyormus saglik ocagindaki ebe soylemisti banada
Huzursokagi Ozlm_krn anladım canım kadın doğum istemeyebilir ama belki endokrin isteyebilir o zaman sonra gideyim ben teşekkür ederim
Huzursokagi Eceyavuz yok yaptırdım yine yaptırcam zaten de aynı güne denk gelince bilemedim öncesinde yaptırmanın sıkıntı verip vermeyeceğini
Musel Huzursokagi ya ben 10 haftalığım sağlık ocağına kayıt olmadım henüz bir türlü fırsat bulamıyorum acaba bu haftalarda aşı olunuyormu hiç kaçırmış olmayayım 😒